ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Γερακούδη: ήρθε και φεύγει αθόρυβα…

Είναι αναμφίβολα από τις λίγες φορές που ένα πρόσωπο σε τόσο σημαντική θέση, πέρασε μία θητεία πέντε και πλέον ετών με τόση διακριτικότητα.

Η Καβαλιώτισα – υποψήφια βουλευτίνα με το ΠΑΣΟΚ – Πόπη Γερακούδη, διαδέχθηκε στην αποκεντρωμένη διοίκηση τον Κοζανίτη – υποψήφιο βουλευτή με τη Ν.Δ. – Φώτη Γκούπα, την εποχή που ο διορισμένος περιφερειάρχης ήταν ο “μικρός θεός” της Θεσσαλίας.

Έπεσε όμως αφενός πάνω στην χαραυγή ενός νέου αυτοδιοικητικού θεσμού, της αιρετής περιφέρειας και αφετέρου σε μία οικονομική κρίση που ενέτεινε τον αθηνοκεντρικό συγκεντρωτισμό.

Έτσι, ελάχιστες φορές τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω της, σε αναντιστοιχία θα έλεγε κανείς, με την ισχύ των αρμοδιοτήτων της.

Αθόρυβα ήρθε λοιπόν και αθόρυβα φεύγει (άραγε σε ένα γκάλοπ, πόσοι πολίτες θα γνώριζαν το ποιός είναι γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας;), αφού όπως μαθαίνουμε έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή της στο νέο υπερυπουργό Εσωτερικών.

Το αν θα έρθει στη θέση της ένας ή μία από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατάφερε να εκλεγεί στη βουλή, είναι απλά μία υπόθεση εργασίας…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις