Εκλογές 2015ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ζήσης Γρηγορίου: “Ψήφο για την πατρίδα και τις γενιές που έρχονται”

Σε μία εντυπωσιακή σε όγκο αλλά και παλμό κεντρική προεκλογική ομιλία, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ζήσης Γρηγορίου, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “η αλήθεια θα νικήσει”.

Ο κ. Γρηγορίου έγινε δεκτός με επευφημίες και ένθερμους ασπασμούς από εκατοντάδες υποστηρικτές του που είχαν κατακλύσει το βράδυ της Παρασκευής το δημοτικό ωδείο της Λάρισας.

Εξηγώντας το λόγο που έθεσε υποψηφιότητα, είπε μεταξύ άλλων πως “αυτό το τόλμημα είναι εθνική, πατριωτική και ηθική υποχρέωση μου απέναντι στην παράταξη που τόσα χρόνια στήριξα, απέναντι στον τόπο όπου μεγάλωσα, εργάστηκα και μεγαλώνουν τα παιδιά μου.”

“ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ”

Για τη μεθαυριανή “μάχη” της κάλπης, ο κ. Γρηγορίου υποστήριξε πως “έχει μάθει στη ζωή του να αγωνίζεται και να μην τα παρατά”, υπενθυμίζοντας τις περιφερειακές εκλογές του 2010, όταν “στο πλευρό του σημερινού περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, ξεκινήσαμε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, απέναντι σε όλες τις μετρήσεις που μας ήθελαν 10 μονάδες πίσω από την άλλη παράταξη” για να κερδηθεί στη συνέχεια η περιφέρεια.

Έχοντας δε, την ιδιότητα και του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, έκανε εκτενή αναφορά στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, μιλώντας για προσωπικό “ρομαντισμό” που καταξίωσε τη Λάρισα πανελλαδικά.

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ… ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ

Διακοπτόμενος διαρκώς από χειροκροτήματα αλλά και συνθήματα νέων που βρίσκονταν στον εξώστη του Ωδείου, ο υποψήφιος βουλευτής εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως “για το δικό τους το καπρίτσιο, αδιαφορούν για τις συνέπειες και είναι έτοιμοι να μας οδηγήσουν σε έναν ολοκληρωτικό Αρμαγεδδών!”

Σε άλλη αποστροφή του λόγου του, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση πως “πάει με την άγνοια φόβου και τον τσαμπουκά ενός άμυαλου πιτσιρικά”, συμπληρώνοντας ότι “εμείς πορευόμαστε ως συνετοί νοικοκύρηδες”.

“ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ”

Απαντώντας στην κατηγορία της αντιπολίτευσης πως η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται, έφερε ως παραδείγματα τη ρύθμιση για τις 100 δόσεις για τα χρέη, τη μη αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση, αλλά και τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο.

ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ

Σε ότι αφορά τις εξαγγελίες της Νέας Δημοκρατίας, υπογράμμισε πως έρχονται μέτρα που δείχνουν στην πράξη πως το κλίμα στη χώρα αλλάζει. Μεταξύ αυτών σημείωσε τη σταδιακή μείωση στο φόρο επιχειρήσεων από το 25% σήμερα στο 15%, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και την άμεση κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης”.

Επίσης, επανέλαβε την πρωθυπουργική δέσμευση για καμία μείωση μισθών και συντάξεων, αλλά και προστασία της πρώτης κατοικίας. Ως πολύτεκνος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο κ. Γρηγορίου στάθηκε ιδιαίτερα στη δέσμευση για την αποκατάσταση της ισόβιας σύνταξης για την πολύτεκνη μητέρα.

“ΑΔΙΕΞΟΔΗ Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ”

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Γρηγορίου χαρακτήρισε ως “αδιέξοδη την εκδικητική ψήφο” ζητώντας από τους πολίτες να “ψηφίσουν για την πατρίδα και τις γενιές που έρχονται” και όχι “για τον θυμό τους”. “Η αλήθεια στο τέλος θα νικήσει!” κατέληξε εν μέσω έντονων χειροκροτημάτων και επευφημιών.

Τον κ. Γρηγορίου προλόγισε ο διεθνής διαιτητής Κύρος Βασάρας ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η πορεία του Λαρισαίου στα κοινά εγγυάται μία παραγωγική διαδρομή στην κεντρική πολιτική σκηνή, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Λεωνίδας Παππάς, εκφράζοντας τη συμπαράσταση των βορειοηπειρωτών στον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

grigoriou omilia 9 grigoriou omilia 2 grigoriou omilia 3 grigoriou omilia 4 grigoriou omilia 5 grigoriou omilia 6 grigoriou omilia 7 grigoriou omilia 8

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις