Πάμε ταμείο

Στοίχημα: δύο σημερινά κι ένα αυριανό από το νησί

Η Γουέστ Χαμ δίνει εξετάσεις σήμερα κόντρα στην Αρσεναλ. Στα περισσότερα τεστ που έδωσε ως τώρα ήταν πολύ καλή. Συνδυάζει ουσία με καλή μπάλα (σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια), έχει γίνει και πολύ αποτελεσματική. Κόντρα στην Τσέλσι δεν ήταν καλή, αλλά έπαιζε κόντρα στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Η Αρσεναλ με τα γνωστά προβλήματα, με μόλις 3 διπλά ως τώρα και χωρίς τον Ζιρού. Στο 3.60 κρατάω Γουέστ Χαμ.

Σε απόδοση αουτσάιντερ (2.80) κρατάω και Νιούκαστλ. Οχι ότι βγάζει μάτια με την απόδοσή της, είναι από τις περιπτώσεις που περισσότερο κοντράρω την Εβερτον παρά παίζω τη Νιούκαστλ. Η ομάδα του Μαρτίνες δεν είναι καλά, προέκυψαν και απουσίες, υπάρχει και γκρίνια. Κακώς δίνεται φαβορί.

Για το Λίβερπουλ – Σουόνσι δεν έχω να πω πολλά. Απλά αυτό που θα συμβούλευα είναι να μην ξεγελιέστε από τα τελευταία αποτελέσματα των «ρεντς». Ξανά έβγαλε προβλήματα, απλά βρήκε… μπόσικους τους αντιπάλους. Η Μπέρνλι της έβαλε δύσκολα, αλλά… είναι Μπέρνλι! Μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα, χωρίς το εύκολο γκολ. Η Σουόνσι είναι άλλο πράμα. Πολύ ποιοτική ειδικά από τη μέση και μπροστά, θα δημιουργήσει προβλήματα στην έτσι κι αλλιώς κακή άμυνα των «ρεντς». Θυμίζω, ξαναέπαιξαν φέτος στο Ανφιλντ, στο Λιγκ Καπ, που η Λίβερπουλ νίκησε με ανατροπή τη Σουόνσι (η οποία είχε κατέβει με πολλές αλλαγές), με γκολ στο 85′ και στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις