ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κατ’ αρχήν συμφωνία Πλεξίδα – Σούκου, σενάρια και για Κατσαβάκη για προπονητή

Λίγες ώρες μένουν – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – από την επισημοποίηση της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από την οικογένεια Πλεξίδα στον Λαρισαίο επιχειρηματία Κώστα Σούκο.

Μετά τις δηλώσεις του τελευταίου σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, πληροφορίες από το περιβάλλον του Τρικαλινού επιχειρηματία επιβεβαιώνουν το “προχωρημένο” των συζητήσεων και κάνουν λόγο για “κατ΄αρχήν συμφωνία”.

Μάλιστα, όπως εξηγούν, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός πως όλες οι κινήσεις του κ. Πλεξίδα σχετικά με την ΑΕΛ (κυρίως στο μεταγραφικό επίπεδο, αφού έχει ήδη αποχωρήσει το τελευταίο διάστημα μία… ντουζίνα ποδοσφαιριστές), γίνονται σε απόλυτη συνεννόηση με τον κ. Σούκο.

Ο τελευταίος έχει ήδη ξεκινήσει από την πλευρά του επαφές με ποδοσφαιριστές από τη “χρυσή”  γενιά του ’80, προκειμένου να στελεχώσει την ομάδα (αφού ο ίδιος έχει αλλεπάλληλα δηλώσεις ότι δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο), με το όνομα του Τάκη Παραφέστα να ακούγεται έντονα για το πόστο του προέδρου της ΠΑΕ.

Σε ότι αφορά το θέμα προπονητή το οποίο “καίει” τους βυσσινί μετά την αποχώρηση Γράψα, μετά το όνομα του Σάκη Τσιώλη, αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης εμπλέκουν και τον έμπειρο Μάκη Κατσαβάκη.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις