ΛΑΡΙΣΑ

Ιδρύματα και φορείς επισκέφθηκε ενόψει Χριστουγέννων ο Καλογιάννης

Επισκέψεις στον «Αριστέα» στην Γιάννουλη, το Ειδικό Σχολείο, το 1ο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής και το Γηροκομείο, πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Λαρισαίων συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ.κ. Αλέξη Μπατζιανούλη και Δέσποινα Αράπκουλε και τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Γιάννουλης κ. Κων/νο Φατούρα, επισκέφθηκαν αρχικώς το Ειδικό Σχολείο, όπου αρχικώς συζήτησαν με το διευθυντή κ. Κων. Ντίνα και τους εκπαιδευτικούς, ενώ ακολούθως προσέφεραν δωράκια και γλυκίσματα στους μικρούς μαθητές.

Στη συνέχεια, ο κ. Καλογιάννης και τα στελέχη της δημοτικής αρχής μετέβησαν στον «Αριστέα», την έδρα του Κ.Κ.Π.Π. Θεσσαλίας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αγορίτσα Χατζοπούλου. Ακολούθησε ανταλλαγή ευχές και μικρών δώρων με τα Ατομα με Αναπηρίες που παρακολουθούν τα προγράμματα του Αριστέα.

Ο κ. Καλογιάννης παρακολούθησε και την Χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του 1ου ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής.

Το μεσημέρι παρέστη στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Γηροκομείο της Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις