ΛΑΡΙΣΑ

Άναψε και στην Αιγάνη το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αιγάνης πραγματοποίησε την Παρασκευή 19-12, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και το Τοπικό Συμβούλιο,  εκδήλωση για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Αιγάνης. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου της τοπικής κοινότητας κ.Κ. Ζαφείρη και στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Κ. Κολλάτος, αφού μίλησε για το πνεύμα των εορτών και την αξία του εθελοντισμού στην εποχή της κρίσης που ζούμε,ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν για την οργάνωση της εκδήλωσης, άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο κι έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της γιορτής.

Ακολούθησαν τραγούδια από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου και θεατρικά δρώμενα με θέμα «Τα Χριστούγεννα της κυρίας Κρίσης» που κορυφώθηκαν με την έλευση των καλικατζάρων οι οποίοι «αλεύρωσαν» όλους τους παραβρισκόμενους.

aigani dentro 2

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Άη Βασίλης έφτασε πάνω στο έλκηθρό του και μοίρασε δώρα και γλυκίσματα στα μικρά παιδιά ενώ οι μεγάλοι απόλαυσαν τον μπουφέ που ετοίμασε ο Σύλλογος Γονέων με την ευγενική συνεισφορά εθελοντών μαμάδων.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται για 7ησυνεχόμενη χρονιά, παραβρέθηκαν παρά το τσουχτερό κρύο, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κ. Κολλάτοςοι αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Τσάτσαρης,κ. Κώστας Νταφούλης ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ΕυθΜπουζέκης ,Β. Ζάχος ,ΑχιλΔιψάνας ,Ξανθή Ζησάκη ,ο Πρόεδρος Τ. Κοινότητας Αιγάνης κ. Κώστας  Ζαφείρης, τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Αιγάνης Αναγνωστοπούλου Θεοδώρα και Παπανικολάου Γεώργιος, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Λάμπρος Ζάρραςκαι πλήθος κόσμου.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις