ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Παπανδρέου, ο Σαχινίδης και οι ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό της Λάρισας

Στο στενό επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου που κινείται ταχύτατα για την ίδρυση κόμματος το οποίο θα διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων ακόμα κι αν οι εκλογές γίνουν στα τέλη Ιανουαρίου καταγράφουν δημοσιεύματα τον Λαρισαίο βουλευτή και πρώην υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα το όνομα του κ. Σαχινίδη «έπαιξε» πολύ δυνατά ακόμα και για τη θέση του προέδρου του νέου κόμματος, πριν τελικά αποφασίσει ο Γιώργος Παπανδρέου να μπει μπροστά!

Τα υπόλοιπα άτομα που στελεχώνουν το στενό επιτελείο του ΓΑΠ είναι οι Θάνος Μωραίτης, Γιώργος Πεταλωτής, Σωκράτης Ξυνίδης, Φίλιππος Πετσάλνικος, Ρεγγίνα Βάρτζελη.

Αναμφίβολα, οι συγκεκριμένες εξελίξεις δημιουργούν περαιτέρω ρευστότητα και στο τοπικό πολιτικό σκηνικό, αφού θα πρέπει να βρεθούν οι υπόλοιποι – πλην του κ. Σαχινίδη – που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος Παπανδρέου, ενώ ανατρέπονται και πολλές βεβαιότητες σε ότι αφορά το … εναπομείναν ΠΑΣΟΚ που πάντως προβλέπεται να βγάλει βουλευτή στο νομό!

Μ.Κ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις