ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τα «μαύρα», τα «άσπρα» και «άσπρα μούρα – μαύρα μούρα»…

Με κάποιες μικρο-εντάσεις αλλά και με ατάκες με … σημασία πέρασε χθες το βράδυ ομόφωνα η πρόταση για τον ολικό διαχειριστικό έλεγχο των πεπραγμένων του πρώην ΔΟΠΑΕΛ.

Ο Θανάσης Μαμάκος – που εμφανίστηκε με μπανταρισμένη τη μύτη στο Δημοτικό Συμβούλιο – επεσήμανε ότι η «Λάρισα Πόλη του Αύριο» υπερψηφίζει την πρόταση, αλλά τόνισε ότι η ενέργεια αυτή θα έπρεπε να προηγηθεί και να ακολουθήσουν οι συνεντεύξεις τύπου και η προσφυγή στη Δικαιοσύνη που επέλεξε η νέα δημοτική αρχή.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Νταής τόνισε ότι από τη στιγμή που ανακαλύφθηκαν κάποια παραστατικά με τη σφραγίδα του ΔΟΠΑΕΛ που δεν δικαιολογούνταν έπρεπε άμεσα να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «κάποιος, κάποιοι, κάποια … τα πήραν»!

Αντιπαράθεση είχε ο κ. Νταής και με τον πρώην πρόεδρο του ΔΟΠΑΕΛ Μιχάλη Τσακίρη που έχει διατελέσει πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ.

Ο κ. Τσακίρης τόνισε ότι στη δική του θητεία δεν θα βρεθεί τίποτα το μεμπτό, ενώ ανέφερε ότι «δεν υπάρχουν ούτε «μαύρα», ούτε «άσπρα»!

Άμεσα απάντησε ο Παναγιώτης Νταής ότι «δεν ξέρω αν υπήρχαν ή όχι «μαύρα» ή «άσπρα», ξέρω μόνο αυτό που λέει ο λαός «άσπρα μούρα – μαύρα μούρα» … την ξέρετε τη συνέχεια»!

Μ.Κ.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις