Παρασκήνιο

Ο Αχελώος προκάλεσε εκτροπές στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Περισσότερες από δύο ώρες κράτησε χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας η συζήτηση για τον Αχελώο, με αφορμή την πρόταση του Ντίνου Διαμάντου να συμφωνήσει το σώμα με το σχέδιο 10 σημείων που προτάσσουν το ΤΕΕ, το ΓΕΩΤΕΕ και η Εταιρεία Θεσσαλικών Μελετών με στόχο την ολοκλήρωση των έργων στη Μεσοχώρα, τη Συκιά και το Πευκόφυτο.

Το σώμα εντέλει συμφώνησε διαφωνώντας ή διαφώνησε συμφωνώντας, υπερψηφίζοντας τελικά την πρόταση του δημάρχου που έλεγε ναι στην ολοκλήρωση των έργων αλλά διαφωνούσε με την φρασεολογία κάποιων από τα 10 σημεία, ενώ καταψήφισε την πρόταση του κ. Διαμάντου να υπάρξει συμφωνία για την ολοκλήρωση των έργων και να προκύψει «ναι» στη συνολική εκτροπή του άνω ρου του Αχελώου!

Αν μπερδευτήκατε από το παραπάνω, μην ενοχλείστε, έτσι αισθάνθηκαν και όσοι παραβρέθηκαν χθες στα θεωρεία της αίθουσας.

Προφανέστατα τέθηκαν και πολιτικά – κομματικά ζητήματα με αφορμή τη γνωστή θέση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του έργου, ο Πέτρος Κρίκκης  κατηγόρησε τον Απόστολο Καλογιάννη ότι κάνει ντρίμπλες και να τηρήσει τις αποστάσεις εντός της δημοτικής αρχής, ο δήμαρχος τον κάλεσε να τελειώσει – επιτέλους- αυτό το παραμύθι με τον ΣΥΡΙΖΑ και η συζήτηση τελείωσε κάπου εκεί … με τον Αχελώο στην εντατική!

Μ.Κ.  

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις