ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χορευτικό πρόγραμμα την Κυριακή στην Κεντρική πλατεία από τις Σχολές Χορού

Οι Σχολές Χορού της πόλης μας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων θα παρουσιάσουν ένα πρωτότυπο χορευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Feliz Navidad-Χαρούμενα Χριστούγεννα” βάζοντας τη δική τους πινελιά στη γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης, την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι στην Κεντρική πλατεία.

Τα χρώματα, τα ρούχα, οι κινήσεις, ο ρυθμός υπό τους ήχους της μουσικής θα προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Κάθε σχολή παρουσιάζει ειδικά επιλεγμένες κεφάτες χορογραφίες σε ένα ξεχωριστό χορευτικό πρόγραμμα που θα ξεσηκώσει τους πάντες μεταδίδοντας τη διάθεση της διασκέδασης. Ένα πλούσιο πρόγραμμα με τις σχολές χορού να παρουσιάζουν εναλλάξ χορογραφίες από rock and roll, μοντέρνο με στοιχεία κλασικού, latin, hip hop, break dance, zumba κ.α. Ελάτε να χορέψετε μαζί μας!

Συμμετέχουν:

14.00-14.05 Σχολή Χορού: Νίκη Τηγανιτάκη-Λυτροκάπη

14.05-14.20 Zumba Kids – Λέσχη Πολιτισμού Αγ. Κωνσταντίνου & φιλική συμμετοχή Πολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης (zumba instructor Σταυρούλα Γκανάτσα )

14.20-14.35 Corpus Gym (zumba instructor Virginia Amesty και Άντζελα Σαριόγλου

14.35-14.45 Over Balance (Gaetano & María)

14.45-15.00 Burn the Floor (Χρήστος Κατούνας )

15.00-15.15 Let’s Dance (Χρήστος Παπαθανασίου)

15.15-15.30 Independance Studio Larissa (Αντώνης Τζίμας )

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις