ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στα κρύα του λουτρού άφησε ο Β. Κεγκέρογλου τους εργαζόμενους στα ΣΜ ΛΑΡΙΣΑ!

Εξοργισμένοι αποχώρησαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα ΣΜ ΛΑΡΙΣΑ από την ημερίδα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας στην οποία συμμετείχε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.

Οι εργαζόμενοι, με την παρουσία του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας Τάσου Τσιαπλέ και της προέδρου του συλλόγου εμποροϋπαλλήλων Αγγελικής Δασκαλάκη, ζήτησαν από τον υφυπουργό τους λόγους της μη υλοποίησης της υπόσχεσης που τους έδωσε από το περασμένο καλοκαίρι ότι οι εργαζόμενοι των ΣΜ ΛΑΡΙΣΑ θα λάβαιναν από την πολιτεία οικονομική ενίσχυση ύψους 1.000 ευρώ ο καθένας.

Ο κ. Κεγκέρογλου δικαιολογήθηκε ότι δεν ήταν δυνατή μέχρι σήμερα η καταβολή της συγκεκριμένης ενίσχυσης, όσο τουλάχιστο ίσχυε η επιδότηση των εργαζομένων από τον ΟΑΕΔ.

Εφεξής, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εργασίας, θα πρέπει αρχικά να υπάρξει σχετική εισήγηση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΕΔ, στη συνέχεια Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και στη συνέχεια να καταβληθεί το … τεράστιο αυτό βοήθημα που ζήτησαν οι 600 οικογένειες που παραμένουν απλήρωτες εδώ και ενάμιση χρόνο!

Μενέλαος Κατσαμπέλας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις