ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λαμπερά εγκαίνια για το KAYAK: πλήθος Λαρισαίων την Παρασκευή στο νέο εμπορικό κατάστημα της πόλης

Εκατοντάδες Λαρισαίων και όχι μόνον, βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στον πεζόδρομο της Παπαναστασίου 31, στα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος ένδυσης και υπόδησης “KAYAK” του Βασίλη και της Μαρίας Κόκκοβα.

Η γνωστή οικογένεια της πόλης με μεγάλη και επιτυχημένη επιχειρηματική διαδρομή, δημιούργησε ένα  εξαιρετικού design και υψηλής αρχιτεκτονικής χώρο 600 τετραγωνικών μέτρων, στον οποίο στεγάζονται οι μεγαλύτερες συλλογές επώνυμων οίκων όπως PoloRalphLauren, Boss, Mcs, Lacoste, Barbour, Navy & Green, Nautica, Timberland, HenryCottons, Diesel, Replay, Sebago.

Έξω από το κατάστημα από νωρίς το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ, είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από φίλους και πελάτες που έσπευσαν να ευχηθούν στο ζεύγος Κόκκοβα “καλές δουλειές”.

Υπό τους ήχους επιλεγμένης μουσικής από τον Λάμπρο Μπλέκο και από το σαξόφωνο του Δημήτρη Ακριβούλη και με την εγγυημένη κουζίνα της “Καλογιάννης Catering” αλλά και το εκπληκτικό κρασί – χορηγία του κ. Λιάπη Κώστα, η βραδιά κύλησε ευχάριστα. Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι, που συνδύασαν την επίσκεψη με κάποια αγορά ενδύματος ή υποδήματος, εκμεταλλευόμενοι τις ελκυστικές τιμές και τις τρέχουσες προσφορές.

Αν μη τι άλλο ευχάριστη είδηση, στον καιρό της κρίσης και των αλλεπάλληλων “λουκέτων”, η επένδυση Λαρισαίων στον τόπο τους.

Καλές δουλειές!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

kayak4

kayak3

kayak2kayak1kayak6kayak5

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις