ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Θα διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Φίλιππος Σαχινίδης;

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, άφησε με δηλώσεις του ο Λαρισαίος βουλευτής του κόμματος Φίλιππος Σαχινίδης.

Ερωτηθείς για το θέμα  τόνισε ότι «δεν έχει τεθεί ζήτημα προεδρίας» στο κόμμα, και «ότι όταν έρθει η ώρα, οι πολίτες θα αποφασίσουν».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, εξαπέλυσε βολές κατά της Χαριλάου Τρικούπη, αλλά και της κυβερνητικής πολιτικής, τονίζοντας ότι η ψήφος του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι δεδομένη, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι κανείς δεν έχει πρόθεση να ανατρέψει την κυβέρνηση αυτή τη στιγμή, αλλά χρειάζεται η καλύτερη δυνατή διαπραγμάτευση.

«Πέντε χρόνια βρισκόμαστε σε “κρίσιμη διαπραγμάτευση” και την ίδια ώρα γίνονταν κομματικές διαδικασίες, δεν θα πάμε έτσι κι αλλιώς σε συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης; Το συνέδριο που ζητούμε εμείς γιατί απειλεί τη σταθερότητα;» διερωτήθηκε. «Κανείς δεν προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σταθερότητα της κυβέρνησης. Δυο χρόνια καταθέτω τις απόψεις μου αυτές… Δεν στοιχιζόμαστε πίσω από τον κ. Παπανδρέου, ο Παπανδρέου άνοιξε τη διαδικασία» υπογράμμισε.

«Τη σταθερότητα της χώρας απειλούν οι επιλογές της κυβέρνησης όλο το προηγούμενο διάστημα. Αναφέρομαι σε αυτούς που λένε ότι θα σκίσουν τα μνημόνια. Νόμιζαν ότι η ΣΥΡΙΖοποίηση του λόγου της κυβέρνησης θα έδινε ψήφους στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ… Δίνουν μάχη στο γήπεδο του ΣΥΡΙΖΑ… Σαμαράς και Βενιζέλος ονειρεύονται την επιστροφή σε μια κανονικότητα που μας οδήγησε στην κρίση το 2009 με επιλογές όπως η απομάκρυνση του Χάρη Θεοχάρη από τη γγ. Εσόδων» ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

(protothema.gr)

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις