ΕΛΛΑΔΑ

Σε ξενοδοχείο δίπλα στο κατάστημα που πυροβόλησε έμενε ο μανιακός με το καλάσνικοφ

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ακτή Δηλαβέρη στον Πειραιά, κοντά δηλαδή στο σημείο της επίθεσης από τον Αλβανό μανιακό στο Μικρολίμανο.

Οι έρευνες των αστυνομικών γίνονται παρουσία εισαγγελέα καθώς οι αστυνομικοί ερευνούν χώρους στο ισόγειο ξενοδοχείου.

Ουσιαστικά οι αστυνομικοί αναζητούν το τελευταίο κατάλυμα του μανιακού με το καλάσνικοφ. Το χώρο ξενοδοχείου κοντά στο κατάστημα όπου σκόρπισε τον πανικό.

Θεωρούν μάλιστα ότι ο Αλμπέρ Μπάκο όταν έφυγε από το κατάστημα ίσως δεν πήγε στο αυτοκίνητο, αλλά στο δωμάτιό του για να πάρει το καλάσνικοφ.

Σοκαρισμένοι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου είδαν στην τηλεόραση τη φωτογραφία του μανιακού και συνειδητοποίησαν ότι ήταν ο άνθρωπος που έμενε σε ένα από τα δωμάτια του ισογείου κάποιες ημέρες.

Δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο άνθρωπος αυτός είναι σεσημασμένος και ειδικά πως ένας άνθρωπος με αυτό το παρελθόν θα επέλεγε ένα ήσυχο και οικογενειακό ξενοδοχείο για να κρυφτεί.

Προφανώς ο δράστης γνωρίζοντας ότι οι αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη των άλλων τριών επιθέσεων στο κέντρο της Αθήνας στις οποίες πρωταγωνιστούσε είχε αλλάξει τόπο διαμονής και είχε αναζητήσει καταφύγιο σε ένα μέρος που δεν θα κινούσε υποψίες.

(newsit.gr)

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις