ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Παπαλιάγκας: Με προσωπική στρατηγική ο Παπανδρέου, κοιτά την επομένη των εκλογών

Αιχμηρός μεν, με μία παντελώς διαφορετική θεώρηση των εξελίξεων στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ δε, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του κινήματος Θωμάς Παπαλιάγκας.

“Δε νομίζω στο τέλος πως θα γίνει κάτι. Ούτε έκτακτο συνέδριο, ούτε νέο κόμμα, ούτε θα αποχωρήσουν βουλευτές προσκείμενοι στον Γιώργο. Ο πρώην πρωθυπουργός κάνει τις κινήσεις στην πολιτική σκακιέρα κινούμενος με προσωπική στρατηγική και έχοντας το βλέμμα στην επομένη των εκλογών. Πολιτικό υπόβαθρο σ’ αυτή την κίνηση είναι καταφανές πως δεν υπάρχει” είπε χωρίς αναστολές ο Λαρισαίος δικηγόρος κληθείς να σχολιάσει τη νέα δίνη που κυρίευσε το ΠΑΣΟΚ.

Με άλλα λόγια; Ο Γιώργος διατηρεί σε εγρήγορση ένα κομμάτι του παλιού ΠΑΣΟΚ και μετά τις εθνικές εκλογές (του ερχόμενου Μαρτίου;) επιχειρεί την επιστροφή στην κεντρική πολιτική σκηνή ως αρχηγός και πάλι.

Έχει και αυτή η άποψη τη λογική της και μάλιστα με ένα εξαιρετικά ακράδαντο επιχείρημα: θα θέσει εν αμφιβόλω την πολιτική σταθερότητα της χώρας, ο άνθρωπος που με ένα ταξίδι – αστραπή στο Καστελλόριζο, μας έφθασε ως εδώ;

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις