Παρασκήνιο

Οι υπουργοί με τα ενοχικά συμπλέγματα!

Να είσαι τέσσερις – πέντε μήνες υπουργός υγείας, να έρχεσαι πρώτη φορά στην πόλη και η μόνη σου παρουσία να είναι στα εγκαίνια ιδιωτικής κλινικής, θα ήταν toomuchακόμα και την περίοδο των παχιών αγελάδων, πόσο μάλλον στην εποχή μας.

Τελικά, ο Μάκης Βορίδης ματαίωσε την χθεσινή του επίσκεψη στη Λάρισα στέλνοντας τον γενικό γραμματέα του υπουργείου του.

Βλέπουμε λοιπόν να επαναλαμβάνεται η ίδια συμπεριφορά από σειρά υπουργών αυτών των κυβερνήσεων που κοινό τους σημείο είναι ότι υπέγραψαν την πλήρη καταρράκωση της ελληνικής κοινωνίας στο όνομα της … σωτηρίας της!

Το έκανε παλιότερα ο τότε υπουργός Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, το επανέλαβε προ μερικών εβδομάδων ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, το έκανε χθες ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης :

Φοβούνται την κοινωνία, από μακριά εκθειάζουν  τις ενέργειές τους για ν την σώσουν, γνωρίζουν πολύ καλά μέσα τους πόσο επιδερμικό και υποκριτικό απέναντί της είναι όλο αυτό, κατατρύχονται εντέλει από σειρά ενοχικών συμπλεγμάτων για όσα έχουν συμβεί τα τελευταία σχεδόν πέντε χρόνια.

Ετσι κι αλλιώς, πλέον οι εκλογές είναι πολύ κοντά…

Μενέλαος Κατσαμπέλας    

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις