ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ – Νίκησε τον Πιερικό με 2-0 στο Αλκαζάρ (video)

Ο Νέστορας Στεφανίδης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Πιερικό, σκοράροντας τα δύο γκολ της ομάδας του το πρώτο με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και το δεύτερο με πανέμορφο σουτ!

Με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι από το 62΄και το πέναλτι αφού αποβλήθηκε ο Κοντσίδης. Έχασαν ένα ημίχρονο οι «βυσσινί», όμως στο δεύτερο έκαναν την δουλειά τους και με το παραπάνω!

ΑΕΛ 2014 - 2015 - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΕΡΙΚΟ

Αναγνωριστικά λεπτά και δύο καλές στιγμές!

Τα πρώτα λεπτά του ματς φάνηκε πως οι παίκτες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους. Γι” αυτό και οι πρώτες τελικές προς την αντίπαλη εστία ήταν με κάποια μακρινά σουτ, που δεν βρήκαν στόχο. Όπως για τους αντίπαλους ο Τσιάρας στο 4΄σούταρε από μακριά στέλνοντας την μπάλα πολύ άουτ. Όπως και στο 7ο λεπτό όταν το σουτ του Πινδώνη είχε την ίδια κατάληξη.

IMG_2071

Με την συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα η ΑΕΛ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς. Σέντρα του Μουλόπουλου από τα δεξιά, κεφαλιά ο Στεφανίδης, δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα. Ενώ στο 22΄οι «βυσσινί» έχασαν την μεγαλύτερή τους ευκαιρία. Φοβερή κάθετη του Περίκο για τον Τσιλιγγίρη, ο οποίος πήγε να κάνει το σουτ κατευθείαν ενώ ήταν απέναντι από τον γκολκίπερ, πετυχαίνοντας λίγο την μπάλα η οποία πέρασε άουτ.

IMG_2074

Πολλές βαθιές και παράλληλες μπαλιές…

Ωστόσο από την αρχή του αγώνα, οι πολλές παράλληλες πάσες στον χώρο του κέντρου που δεν βοηθούσαν στο δημιουργικό κομμάτι… όπως και οι βαθιές μπαλιές με τον προπονητή της ομάδας να «φωνάζει» στους παίκτες του γι” αυτό. Ωστόσο σιγά σιγά το ματς έπαιρνε ρυθμό, αλλά δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ.

IMG_2076

Ενώ λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 42΄η ΑΕΛ έχασε ακόμη μία ευκαιρία απέναντι στην αντίπαλη διπλή ζώνη άμυνας. Ο Κοντοδήμος πάσαρε ωραία μέσα στην περιοχή από τα αριστερά για τον Μπλέντι ο οποίος έκανε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και διαγώνια, όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ έδιωξε!

IMG_2083

Το έψαξε… το βρήκε!

Η ΑΕΛ μπήκε… «ορεξάτη» στο δεύτερο ημίχρονο. Φτάνοντας πιο συχνά στην αντίπαλη περιοχή, κυρίως με κάποια σουτ υπό πολύ καλές προϋποθέσεις από τον Πινδώνη όπως στο 53΄από μακριά το οποίο μπλόκαρε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Αλλά και στο 60΄ από το ημικύκλιο της περιοχής που ήταν όμως εντελώς άστοχο το σουτ…

ΕΛΙΟΜΑΡ

Στο 62΄οι «βυσσινί» έχασαν ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία. Σέντρα του Βερντού από τα αριστερά, ο Πινδώνης από την αντίθετη πλευρά εντός της περιοχής σούταρε ανενόχλητος στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ. Για να φτάσουμε στο 63΄ όταν ο Στεφανίδης ανατράπηκε εντός της περιοχής από τον Κοντσίδη που είδε και την κόκκινη κάρτα! Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο ίδιος »έστειλε» τον αντίπαλο δεξιά στέλνοντας την μπάλα αριστερά και το 1 – 0 ήταν γεγονός.

ΑΕΛ 2014 - 2015 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ - ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΙΕΡΙΚΟ

Πίεσε ο Πιερικός, όμως «μίλησε» ο Στεφανίδης ο… «τιμωρός»!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση. Μάλιστα έχασαν δύο πολύ καλές στιγμές. Πρώτα στο 71΄, Γιαννούλης πήρε την μπάλα στην περιοχή με τους παίκτες της ΑΕΛ να σταματάνε για οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής να δείχνει παίζεται και τελευταία στιγμή ο Μουλόπουλος… «πήρε το πορτοφόλι» από τον Γιαννούλη, διώχνοντας τον κίνδυνο.

IMG_2111

Ενώ στην επόμενη φάση ο Αποστολίδης βγήκε εκτός περιοχής και πήρε την μπάλα από τον Αλεξίου ο οποίος ήταν ανενόχλητος! Για να φτάσουμε στο 76΄όταν από σκαφτή μπαλιά του Νεμπεγλέρα, κοντρόλ και γυριστό σουτ του Στεφανίδη από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα σκαστά στην αριστερή γωνία του αντίπαλου γκολκίπερ για το 2 – 0!

ΑΕΛ 2014 - 2015 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ - ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΙΕΡΙΚΟ - ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

Ο καλύτερος…

ΑΕΛ 2014 - 2015 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ - ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΙΕΡΙΚΟ

Εεε δεν θέλει και ρώτημα! Ο Νέστορας Στεφανίδης φυσικά! Έτρεχε όλη την ώρα, δεν παρατούσε φάση για φάση, κέρδισε το πέναλτι και σκόραρε και τα δύο γκολ της ΑΕΛ! Δικαιωματικά ο τίτλος αυτός του ανήκει! Ενώ «κλειδί»

Δεν μας άρεσε…

Όπως είπαμε και στην αρχή οι πολλές βαθιές μπαλιές που έκαναν οι παίκτες της ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο που μόνο κακό έκαναν στην ομάδα. Χάνοντας έτσι ένα ημίχρονο. Αυτό πρέπει να βελτιωθεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος, παιχνίδι με παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

ΑΕΛ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος 4-3-3): Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Μουλόπουλος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπλέντι (55΄Βερντού), Τσιλιγκίρης, Περίκο (81΄Τζούνιορ), Στεφανίδης (78΄Μπιλά).

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας 4-2-3-1): Πατσιογεώργος, Ντόσης (70΄Νικολίδης), Λαμπάκης, Κοντσίδης, Ντόικιτς, Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης, Γιαννούλης (80΄Σταμάτης), Μανίκας, Ελιομάρ (68΄Αλεξίου).

 Διαιτητική τριπλέτα

IMG_2058

Σέζος, Ναλμπάντης, Χαδίμογλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

http://www.youtube.com/watch?v=jJVODwDvx1w

arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις