ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στις 12 Δεκεμβρίου ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο – στροφή στην ποιότητα φέτος στις εκδηλώσεις

“Όλη η πόλη μια γιορτή” θα ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα η καθιερωμένη εκδήλωση ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Τα παραπάνω αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάνος Σάπκας δίνοντας μία πρώτη “γεύση” για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο δήμος Λαρισαίων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε εκδήλωση, που διοργάνωσε το Συμβούλιο της 2ης Δημοτικής Κοινότητας Λάρισας με θέμα «Παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου Λάρισας».

sapkas panos

Όπως εξήγησε ο κ. Σάπκας, το πρόγραμμα είναι “σχεδόν έτοιμο” ενώ δόθηκε βαρύτητα στη συμμετοχή τοπικών φορέων. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως θα συμμετέχουν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σύνολα της πόλης τα οποία θα βρίσκονται διάσπαρτα στο κέντρο.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού είπε επίσης πως το κορύφωμα των εκδηλώσεων θα γίνει παραδοσιακά με την αλλαγή του χρόνου, ενώ δεχόμενος πιέσεις ώστε να ανάψουν νωρίτερα τα φώτα του στολισμού της πόλης από φορείς της εμπορικής αγοράς, είπε πως θα γίνει το καλύτερο δυνατό, στην κατεύθυνση τόνωσης της τοπικής αγοράς.

Οι εκδηλώσεις φέτος, πρώτη χρονιά της νέας δημοτικής αρχής, θα διέπονται από μία σαφή στροφή σε ποιοτικότερες επιλογές σε σχέση με το παρελθόν.

Σίγουρα δε θα υπάρχει χριστουγεννιάτικο χωριό στη σκεπαστή της Νεάπολης (που πέρυσι είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων), αλλά και συναυλία με κάποιο από τα γνωστά και εμπορικά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις