ΕΛΛΑΔΑ

Η … ομερτά Καραμανλή – Σαμαρά για το … μυστικό γεύμα

Η είδηση, το μεσημέρι της Τετάρτης, πως σε εστιατόριο του Χίλτον έτρωγαν μαζί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής έπεσε σαν… βόμβα.

Αλλά οι δυο άνδρες συμφώνησαν να κρατήσουν τα στόματά τους ερμητικά κλειστά.

Μόνο που το γεύμα στο εστιατόριο “Μύλος” δεν ήταν κάτι που προέκυψε ξαφνικά αλλά είχε συμφωνηθεί εδώ και μια εβδομάδα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρωθυπουργός με τον προκάτοχό του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των επαφών του κ. Σαμαρά με βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Προτίμησε να δει τον Κώστα Καραμανλή δημοσίως και όχι στο σπίτι του ή οπουδήποτε αλλού, μακριά από τα… αδιάκριτα βλέμματα για να μην πυροδοτήσει σενάρια. Αλλά αυτό μάλλον δεν το απέφυγε…

Σαμαράς και Καραμανλής έφαγαν από μία σαλάτα με θαλασσινά και συμφώνησαν να μην πουν τίποτα σε κανέναν για το περιεχόμενο της συζήτησης, το πως έκλεισαν το ραντεβού ούτε καν για το τί έφαγαν!

Η συμφωνία της σιωπής πάντως τηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό. Χαρακτηριστική η απάντηση ενός εκ των πιο στενών συνεργατών του πρωθυπουργού στην ερώτηση αν γνωρίζει κάτι περισσότερο. «Δεσμεύομαι να μην πω τίποτα. Αλλά εάν θέλεις να σου αναλύσω γιατί επέβαλαν στην κόρη της τραγουδίστριας Πάολας να παρελάσει με μίνι, μπορώ να σ’ το αναλύσω…».

(ΒΗΜΑτοδότης)

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις