ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όνειρα πρόκρισης κάνει ο Τύρναβος μετά το 2-1 επί του Αιγινιακού

Όνειρα πρόκρισης δικαιούται να κάνει ο Τύρναβος, ο οποίος μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, αλλά η πορεία του στο Κύπελλο είναι αντιστρόφως ανάλογη.

Μετα την ισοπαλία με την Καλλονή στην πρώτη αγωνιστική κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αιγινιακού με δύο γκολ του Ότα κάνοντας άλλο ένα βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Χωρίς να πιάσει εξαιρετική απόδοση πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα που στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έμοιαζε πιο επικίνδυνη.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν ως πιο δραστήριο παίκτη τον Πόποβιτς, έφυγαν με άδεια χέρια, αποκλείστηκαν και θα στραφούν πλέον μόνο στο πρωτάθλημα.

Κάκιστο ήταν το πρώτο ημίχρονο, το οποίο είχε ελάχιστες φάσεις και πολλά λάθη. Ο Τύρναβος ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά και κυριάρχησε στο πρώτο 20λεπτο, χωρίς να κάνει μεγάλη ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι κέρδιζαν αρκετά κόρνερ αλλά δεν τα εκμεταλλεύτηκαν.

Μετά το πρώτο 20λεπτο, ο Αιγινιακός βρήκε τα πατήματά του και σταδιακά άρχισε να κυκλοφορεί την μπάλα και να παίρνει τα ηνία του αγώνα.

Ωστόσο, το ημίχρονο για εκείνον έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο, αφού κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ότα άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό γυριστό στην κίνηση.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αποφασισμένοι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία στο 52′ και έξι λεπτά μετά έφτασαν στην ισοφάριση με τον Δεμηρτζόγλου. Δεν άφησαν, όμως, το πόδι από το γκάζι οι Αλέκου Θεοδωρίδη και συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες.

Ωστόσο, μία καλά οργανωμένη αντεπίθεση έφτασε για να πάρει ο Τύρναβος ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο Γεωργίου πήρε την μπάλα από αριστερά, τη γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Ότα κι εκείνος με υποδειγματικό τελείωμα σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Αμέσως μετά ο Σολφερίνο αποβλήθηκε, αλλά αυτό δεν κόστισε στην ομάδα του, η οποία δεν δέχτηκε άλλες φάσεις. Του λόγου το αληθές, η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έφτασαν με αυτή τη νίκη στους τέσσερις βαθμούς.

Διαιτητής ήταν ο Μπλούνας (Φθιώτιδας) και βοηθοί οι Δόσκορης, Δουδούμης (Φθιώτιδας).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Σιάτρας, Καραμανλής, Χαλούλος, Μπράνκοβιτς, Παληγεώργος (61′ Στεργιανός), Ντατίδης, Γεωργίου, Σκαθαρούδης (66′ Μιλουτίνοβιτς), Οτα (78′ Σαμαράς), Σολφερίνο.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αλέκος Θεοδωρίδης): Μένκα, Αραμπατζής, Μπάρος, Τέλλος, Γεωργίου, Ζούρκος, Φαμπίνιο (89′ Καζάκης), Δεμηρτζόγλου (71′ K. Aχαλινόπουλος), Πέντα, Πόποβιτς (71′ Ναουμτσέφσκι), Μπλάζεκ.

(a-sports.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις