ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Για λίγους εκπαιδευτικούς ήταν το … πανθεσσαλικό συλλαλητήριο

Μόνο μερικές δεκάδες εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από ολόκληρη την Θεσσαλία κατάφεραν τελικά να συγκεντρώσουν οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας.

Μπορεί να βρέθηκαν εκεί εκπρόσωποι των διοικητικών συμβουλίων δασκάλων και καθηγητών και από τους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας, απουσίαζαν όμως επιδεικτικά οι εκπρόσωποι των μαχόμενων και σκληρά δοκιμαζόμενων από τις κυβερνητικές πολιτικές εκπαιδευτικών της περιοχής!

SANYO DIGITAL CAMERA

Κατά τα άλλα, ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λάρισας Δημήτρης Παπαδόπουλος που εστίασε στην αντίδραση των εκπαιδευτικών στην αξιολόγηση και την τράπεζα θεμάτων.

Ενάντια στη βάρβαρη πολιτική δήλωσε και ο πρόεδρος των Λαρισαίων δασκάλων Δημήτρης Τζιώλης που τόνισε ότι η εκπαίδευση βάλλεται και τα κενά στις τάξεις παραμένουν, ενώ χαρακτήρισε τον εκπαιδευτικό ως θεματοφύλακα του δημόσιου χαρακτήρα της εκπαίδευσης.

Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Μαγνησίας Σωκράτης Σαβελίδης έκανε ειδική αναφορά στον εφησυχασμό αλλά και τον ωχαδελφισμό που φαίνεται να χαρακτηρίζει μεγάλο κομμάτι της εκπαιδευτικής κοινότητας, κάνοντας κριτική στην πολύ μικρή συμμετοχή στην αποψινή εκδήλωση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις