ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τελευταία παράσταση την Κυριακή για τον “Δον Κιχώτη” στο «Θέατρο Τεχνών»

Και αυτή την Κυριακή: 26 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί η Τελευταία Παραστάση για το κοινό, της «Παιδικής – Νεανικής  Σκηνής» του «Θεάτρου Τεχνών» – Λάρισας, με το υπέροχο έργο του Θερβάντες, «ΔΟΝ  ΚΙΧΩΤΗΣ», σε διασκευή για παιδιά  από τον Γιάννη Καλατζόπουλου, με (τιμή εισιτηρίου: 5€).

Τα Σχολεία, έχουν ήδη ξεκινήσει να παρακολουθούν  με οργανωμένες παραστάσεις που δίνονται κάθε:  ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ –ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, €),(Πρωϊνές ώρες),   έως και τις Γιορτές των Χριστουγέννων, με (Τιμή εισιτηρίου για κάθε μαθητή: 4€.(Υπεύθυνος προγραμματισμού: Σπύρος Κέντρας).

Πρόκειται για μια, φαντασμαγορική παράσταση για παιδιά, που ανεβαίνει σε  Σκηνοθεσία του Γιάννη Καλατζόπουλου. Η μουσική και τα τραγούδια είναι του, Δημήτρη Λέκκα, τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Στέλιος Μπουρλής, τα κοστούμια η Σμαράγδα Χατζή, ενώ τις υπέροχες Χορογραφίες δίδαξε η εξαίρετη Λαρισαία χορογράφος Αγγελική Σαρήογλου.

Οι κρατήσεις των θέσεων γίνονται στο τηλέφωνο του «Θεάτρου Τεχνών»: 2410-534313

Τους 20 και πλέον ρόλους του κλασσικού αυτού έργου ερμηνεύουν εξαιρετικά, οι ηθοποιοί:Παναγιώτης Σουπιάδης, Δημήτρης Φωτίου, Έλενα Γράβαλου, Λίνα  Νούτσου, Σμαράγδα  Χατζή, Δημήτρης Τσατσανάκος και  Ειρήνη Σιδηροπούλου.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις