ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βγήκε γυμνός στο μπαλκόνι του κι απειλούσε να αυτοκτονήσει!

Να πέσει στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στον 4ο όροφο, απειλούσε το απόγευμα της Δευτέρας ένας σχολικός σύμβουλος, που βγήκε γυμνός στο μπαλκόνι του σπιτιού του, αλλά τελικά μεταπείστηκε από την Αστυνομία και δεν πραγματοποίησε την απειλή του, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Όλα έγιναν την Δευτέρα, που ο 52χρονος άνδρας βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, επί των οδών Ρ. Φεραίου – Αθαν. Διάκου, στο Βόλο βγήκε γυμνός στο μπαλκόνι του σπιτιού του άρχισε να φωνάζει, ενώ απειλούσε να πέσει για να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Επί τόπου πήγαν αστυνομικοί και πυροσβέστες και, μετά από διαπραγμάτευση, που διήρκεσε πάνω από μισή ώρα με αστυνομικούς, ο σχολικός σύμβουλος φαίνεται ότι πείστηκε να μην πηδήξει στο κενό, οπότε, στις 18.10 ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, που έστειλε επί τόπου ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος αντιμετώπισε κατάσταση έντονης συναισθηματικής φόρτισης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα μελαγχολίας.

Μάλιστα στο διαμέρισμα μένει μόνος, καθώς βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, κάτι που φαίνεται ότι τον οδήγησε στην ενέργειά του.

(magnesianews.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις