ΛΑΡΙΣΑ

Φορείς της Τερψιθέας καταρτίζουν το επιχειρησιακό πρόγραμμα της τοπικής κοινότητας

Πραγματοποιήθηκετην Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 08:00 μ.μ στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας  συνάντηση των φορέων της Τερψιθέας κατάρτιση του επιχειρησιακού προγράμματος της Δημοτικής Κοινότητας Τερψιθέας 2015-2019.

Είχε προηγηθεί την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 ενημερωτική συνάντηση που αφορούσε την θεματική προσέγγιση των προτεινόμενων έργων στους τομείς:

  1. Περιβάλλον και ποιότητα ζωής
  2. Υγεία, παιδεία, πολιτισμός και αθλητισμός
  3. Τοπική ανάπτυξη και απασχόληση
  4. Βελτίωση του Δήμου ως οργανισμού

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός των μελών του Τοπικού Συμβουλίου και τα Δ.Σ. των φορέων (Αγροτικού Συν/σμού, Κτηνοτροφικού Συλλόγου, Μορφωτικού Συλλόγου, Περιβαλλοντικού Συλλόγου, Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, Συλλόγου Διδασκόντων Δημ Σχολείου-Νηπιαγωγείου, Α.Ο. Μαχητή).

Αφού συζητήθηκαν τα έργα που προτείνουν οι φορείς, αποφασίστηκε να γίνει επιτροπή που θα ασχοληθεί με τον συγχρονισμό των έργων, για την παρουσίασή τους στη Γενική Συνέλευση των Κατοίκων την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας.

Την ευθύνη για την κατάρτιση του τελικού Επιχειρησιακού προγράμματος θα έχει το Τοπικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2014 που είναι και η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του Επιχειρησιακού προγράμματος στον Δήμο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις