ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

“Σούζα” στον Εύοσμο η ΑΕΛ, νίκησε με 3-0 τον Αγροτικό Αστέρα (video)

Οι βυσσινί έκαναν το 2Χ2 στο πρωτάθλημα παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ο Περίκο με δύο γκολ και μία ασσίστ, ήταν ο πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, τον οποίο και νίκησε με 3 – 0! Πολύ καλό και στρωτό ποδόσφαιρο για τους «βυσσινί» στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα!

Πρώτο εικοσάλεπτο… αναγνωριστικό!

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα η ΑΕΛ δεν είχε καλή απόδοση. Οι ποδοσφαιριστές προσπαθούσαν να βρουν τον… «χώρο» τους στο γήπεδο, καθώς όλοι ξέραμε ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και ο… καλύτερος, όπως είχε δηλώσει και ο προπονητής της ΑΕΛ Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Από την άλλη οι γηπεδούχοι, έφταναν με καλύτερες προϋποθέσεις στην αντίπαλη εστία.

ΠΙΝΔΩΝΗΣ

Έχοντας τρεις τελικές και τις τρεις στην εστία στο 15ο λεπτό. Ωστόσο δεν ήταν κάποια φάση που να… «ανησύχησε» ο Αποστολίδης, καθώς ήταν κάποια σουτ από μακρινή απόσταση, όπως αυτό του Πέεφ στο 3΄και του πρώην «βυσσινί» Σαρακατσάνη στο 17΄. Όμως η ΑΕΛ έδειξε να ανακάμπτει. Με σημείο αναφοράς το 20ό λεπτό, όταν χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για το 0 – 1! Συγκεκριμένα ο Βερδού από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή, βγήκε απέναντι στον Ταταρίδη, όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε σε κόρνερ.

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ - ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ

Στρωτό ποδόσφαιρο με… Περίκο και Μπλέντι

Και δεν τους σημειώνω αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές επειδή συνδυάστηκαν στο γκολ. Όμως κατά γενική εικόνα ήταν αυτοί που ξεχώρισαν στο πρώτο ημίχρονο. Στα αγωνιστικά τώρα, η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμό και έγινε πολλή πιο απειλητική, χάνοντας ακόμη μία ευκαιρία, στο 22΄με την κεφαλιά του Πινδώνη να μπλοκάρει ο Ταταρίδης.

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ - ΜΠΛΕΝΤΙ

Για να φτάσουμε το 36ο λεπτό της αναμέτρησης όταν και οι «βυσσινί» πήραν και… «κεφάλι» στο σκορ. Ιδανική αντεπίθεση, ο Βερδού με κεφαλιά πάσαρε στον Μπλέντι, αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής έβγαλε τετ – α – τετ από αριστερά τον Περίκο, που με ένα δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 1! Μάλιστα λίγο έλειψε και η ΑΕΛ θα έκανε δύο τα τέρματά της! Ο Περίκο και πάλι μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, έβγαλε μόνο του από τα αριστερά τον Βερδού, αλλά ο Ταταρίδης μπλόκαρε την μπάλα!

ΑΕΛ 2014 - 2015 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ - ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

Πήραν την κατοχή οι γηπεδούχοι…

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αγροτικός Αστέρας πίεσε και πήρε την κατοχή. Ωστόσο δεν κατάφερε να φανεί ουσιαστικά απειλητικός. Κάτι που έκανε η ΑΕΛ με… «φαρμακερές» αντεπιθέσεις. Όπως στο 56΄όταν ο Βερδού μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, όμως έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

ΒΕΡΝΤΟΥ

Καλή στιγμή οι γηπεδούχου είχαν στο 59΄όμως την παράλληλη σέντρα του Καρακατσάνη δεν την πρόλαβε κανείς. Ενώ στο επόμενο λεπτό ο Καρακατσάνης έπιασε ένα τρομερό μονοκόμματο σουτ, με τον Αποστολίδη να ύπταται να αποκρούει την μπάλα με τα ακροδάκτυλα και την μπάλα στην συνέχεια να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι!

ΠΙΝΔΩΝΗΣ

Έπαιξε απλά και καθάρισε το ματς!

Η ΑΕΛ στην συνέχεια ανέβασε στροφές. Απέδωσε πολύ καλά και το τα τελευταία 25 λεπτά έκανε ότι ήθελε την αντίπαλη άμυνα. Πρώτα σκόραρε, αλλά το γκολ που πέτυχε ο Πινδώνης ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 72΄. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως η «βυσσινί» τελείωσαν το ματς. Πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Τσιλιγκίρη από τα αριστερά, σέντρα για τον Βερδού αυτός στην κίνηση πλάσαρε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Περίκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

ΑΕΛ 2014 - 2015 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ - ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟΣ - ΠΕΡΙΚΟ

Ενώ στο 84΄ ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, ο Περίκο από εκτελεστής έγινε οργανωτής, σερβίροντας με σέντρα ακριβείας το γκολ στον Πινδώνη, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Ταταρίδη, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 0 – 3! Στην συνέχεια του αγώνα τίποτα δεν άλλαξε με την ΑΕΛ να πανηγυρίζει την δεύτερή της νίκη!

ΑΕΛ 2014 - 2015 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ - ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟΣ - ΠΙΝΔΩΝΗΣ

Οι Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας(Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Σκλιοπίδης, Κωτσιάς, Καπίας, Γεωργιάδης, Καθάριος, Σαμουηλίδης, Μίλιτς, Καρακατσάνης, Πέεφ.

ΑΕΛ(Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Σαρακατσιάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι, Πινδώνης, Βερδού, Περίκο, Τσιλιγκίρης.

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=J-IDBJqpuR8

arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις