ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Προϊόν συνεργασίας και δουλειάς” η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Παναγόπουλο

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στην συνέντευξη τύπου, δήλωσε πως η εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΛ είναι αποτέλεσμα δουλειάς, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε εντυπωσιασμένος με την απόδοση των παικτών της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ.Παναγόπουλου:

«Προηγηθήκαμε με ένα όμορφο γκολ και κάπως έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος. Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, εμένα προσωπικά με εντυπωσίασε. Ήμασταν πολύ καλοί για το χρονικό διάστημα που είμαι με τα παιδιά. Στο παιχνίδι με την Καλαμαριά παίξαμε 20 λεπτά ποδόσφαιρο, ενώ σήμερα, πιστεύω ότι ακουμπήσαμε το 40λεπτο. Το αποτέλεσμα αυτό νομίζω ότι το χαίρεται και ο κόσμος.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Έχουμε 6 βαθμούς, κάτι που μας χαροποιεί. Αυτό που βλέπετε είναι προϊόν συνεργασίας και δουλειάς. Είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο που επιλέξαμε και το ακολουθήσαμε. Το καμπανάκι πλέον, χτυπάει για τις υπόλοιπες ομάδες. Η ΑΕΛ δείχνει σιγά-σιγά ότι βρίσκει τα πατήματα της, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτό που θέλω εγώ. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες της ομάδας».

arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις