Παρασκήνιο

Περιοδεύει ενόψει ΠΕΔ ο Καλογιάννης

Σε πολύ καλό κλίμα οι συναντήσεις του με τους δημάρχους Τρικάλων και Φαρσάλων

Κορυφώνονται οι διεργασίες ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΠΕΔ Θεσσαλίας την προσεχή Παρασκευή.

Ο υποψήφιος πρόεδρος Απόστολος Καλογιάννης συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή στα Τρίκαλα με τον συνάδελφό του δήμαρχο κ. Παπαστεργίου και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε πολύ καλό κλίμα, ενώ υπήρξε συνάντηση και με εκλέκτορες της ΠΕΔ από την γειτονική πόλη.

Την Κυριακή, ο δήμαρχος Λάρισας βρέθηκε στα Φάρσαλα και συζήτησε με τον συνάδελφό του Άρη Καραχάλιο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο επίσης για πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο κ. Καλογιάννης συνεχίζει την περιοδεία του με συνάντηση στην Καρδίτσα με τον εκεί δήμαρχο Φώτη Αλεξάκο.

Την Τετάρτη, πιθανότατα, θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις για το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Καλογιάννη στις εκλογές της Παρασκευής.

Μ.Κ.

Υστερόγραφο : Με αφορμή την … πειθαρχική περιπέτεια που αναμένεται να έχει ο δήμαρχος Λάρισας με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση μετά τη στάση που τήρησε σχετικά με τον έλεγχο των στοιχείων των υπαλλήλων που ζητάει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ποια είναι η άποψη των υπόλοιπων δημοτικών συμβουλίων στο νομό μας; Και αναφερόμαστε στην επίσημη και όχι στην ανεπίσημη θέση τους …

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις