Life & Style

Η μητέρα της Φειδά ξεσπά: Δεν με θέλει στον γάμο της

Mπορεί πριν λίγο καιρό να ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα, όμως όπως όλα δείχνουν ο γάμος της Σίσσυς Φειδά κρύβει, κάτω από το… πέπλο της ευτυχίας που φαίνεται να τυλίγει το ζευγάρι, ένα οικογενειακό δράμα, μία «βεντέτα» ανάμεσα στην διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και τον επίσης αρχιτέκτονα αδερφό της και ένα μεγάλο παράπονο από την μητέρα της Μαίρη Φειδά.

Ο λαμπερός γάμος της Σίσσυς Φειδά αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στο κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου, τη Μύκονο. Επιθυμία του ζευγαριού είναι ο γάμος να τελεσθεί σε στενό κύκλο. Όπως αποκάλυψε όμως η μητέρα της Σίσσυς Φειδά, η κυρία Μαίρη, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» που παρουσιάζει ο Μένιος Φουρθιώτης στο «E», ο κύκλος είναι τόσο στενός που στον γάμο δεν είναι καλεσμένος ο αδελφός της διακοσμήτριας. Μάλιστα όπως τόνισε δεν σκοπεύει να παρευρεθεί ούτε εκείνη στο μυστήριο, αφού η κόρη της, της επέβαλε να τηρήσει πιστά το… dress code του γάμου αλλιώς θα «φύγει με το ίδιο καράβι».

Φαίνεται πως οι σχέσεις των δυο γυναικών δεν είναι καλές μιας και η κυρία Μαίρη Φειδά, κάνει σκληρή επίθεση στην κόρη της, μέσω της εκπομπής του Σαββατοκύριακου, σε μία συνέντευξη-χείμαρο που παραχώρησε.

«Την μάνα που την πέταξε στον αγύριστο. Με το ίδιο καράβι να γυρίσει. Ε, με το ίδιο καράβι θα γυρίσει αυτή. Δεν μπορεί αυτή να με ξεφτιλίζει έτσι. Έχω πληγωθεί πάρα πολύ. Δεν με νοιάζει. Δεν πάει να παντρευτεί… Και του χρόνου πάλι θα παντρευτεί γιατί δεν πρόκειται να αντέξει, γιατί είναι ο χαρακτήρας», ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας της Σίσσυς Φειδά στην κάμερα και συμπλήρωσε: «Και να λέει το παιδί μου: «Ποια είσαι εσύ;» «Τι είσαι εσύ» δεν είσαι τίποτα» «Είσαι ένα τίποτα» «Σε αμφισβητώ» «Είσαι ανύπαρκτη» Αυτή την προσβολή δεν την έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Δεν μπορείς να με προσβάλλεις κυρία μου εσύ. Εγώ σε έφτιαξα. Εγώ σε δημιούργησα».

Η μητέρα της διακοσμήτριας φανερά εκνευρισμένη και πληγωμένη από την συμπεριφορά που δηλώνει πως έχει η Σίσσυ Φειδά απέναντί της τονίζει ακόμη: «Έφτασα στο σημείο να θέλω να πάω στη Μύκονο και να την κάνω… έτσι! Όταν λέμε, έτσι, αδίστακτα να την κάνω έτσι. Και με συγκρατεί ο άντρας μου «Πρόσεχε μου λέει γιατί στα νεύρα σου επάνω μπορείς να κάνεις τρελά πράγματα».

Όπως εκμυστηρεύεται στο δημοσιογράφο της εκπομπής του «Ε» τον επικείμενο γάμο της κόρης της τον έμαθε από κάποιον συγχωριανό της και όχι από το ίδιο της το σπλάχνο. «Εγώ τον γάμο της Σίσσυς τον έμαθα από έναν άνθρωπο του χωριού. Ένας χωρικός εκεί, μου λέει άντε να σου ζήσει. Λέω «πλάκα μου κάνεις;» Και την παίρνω τηλέφωνο και μου λέει «Ρε μάνα πατάτα είναι».

«Εγώ θα μαθαίνω κάθε πότε θα μιλήσει στην τηλεόραση από τον κόσμο. Εγώ θα μαθαίνω από τον κόσμο συνέχεια; «Δηλαδή εγώ τι είμαι» της λέω; «Πατάτα είναι μου λέει» και με παίρνει τηλέφωνο μετά από 20 μέρες και μου λέει «παντρεύομαι».

Ακόμη εξηγεί του λόγους που η Σίσσυ Φειδά δεν κάλεσε στον γάμο της τον αδελφό της, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας στο επάγγελμα: «Ούτε τον αδελφό της κάλεσε γιατί διαπληκτίστηκαν πριν από δύο τρία χρόνια για κάτι δανεικά που της ζήτησε και καθυστέρησε να της τα δώσει και άρχισε να τον βρίζει, να τη βρίζει, να βρίζονται, εν πάση περιπτώσει αδελφός της είναι, μαζί μεγάλωσαν, πρέπει να τον πάρει, είναι και αρχιτέκτονας, να τον πάρει να πάει στην εκκλησία, αδελφός της είναι για τα μάτια του κόσμου. Τι θα δείξει στην εκκλησία έλεος πια!».

Και συνεχίζει με παράπονο: «Τι μας παίρνεις τηλέφωνο και μας καλείς στον γάμο σου; Να ΄ρθούμε οι μισοί; Λειψοί; Να’ρθώ χωρίς άντρα; Ο αδελφός μου είναι δυστυχισμένος. Σχεδόν δεν έχει να φάει που μένει στα Εξάρχεια, ούτε το θείο της που είναι τόσο πονεμένος, με ανοιχτή καρδιά και ούτε αυτόν στο γάμο δεν κάλεσε μπας και τη θίξουνε. Μπας και χάσει τη φίρμα. Επιτρέπεται να μη σέβεται τίποτα;».

««Θα πάω με τις φιλενάδες μου στην εκκλησία!» Θα πας με τις φιλενάδες σου; «Ναι» λέει «Θα αλλάξω το κατεστημένο» «Θα το αλλάζεις το κατεστημένο; Και ποιος θα σε συνοδεύσει;» – Οι φιλενάδες μου» – «Να τις χαίρεσαι» της λέω».

Η Μαίρη Φειδά, που δίπλα της είναι απλωμένα τα φουστάνια που η ίδια διάλεξε για τον γάμο της κόρη της, φανερά εξοργισμένη που η κόρη της δεν εμπιστεύεται το γούστο της λέει στον φακό: «Θα σου διαλέξω εγώ τι θα φορέσεις. Κι αν δεν τα εγκρίνω αυτά που θα φορέσεις, θα φύγεις με το ίδιο καράβι. Εγώ δεν έφυγα με το ίδιο καράβι από τους μεγαλύτερους αλήτες που πέφταν μπροστά στα πόδια μου, δε με έδιωξαν με το ίδιο καράβι και θα με διώξει αυτή;» και συνεχίζει: «Να πας όπου θέλεις σε γράφω να! Να πω που με γράφει».

Αν και πικραμένη, αφού όπως λέει η κόρη της την αμφισβητεί, η μητέρα της Σισσύς συνεχίζει με μία… ανατριχιαστική δήλωση: «Ούτε παρακαλώντας δε θα πάω στη Μύκονο. Τώρα να μου πουν ότι πέθανε, δεν πρόκειται να πάω. Την απέβαλε ο οργανισμός μου. Δεν είναι πράγμα αυτό. Το θεωρώ πολύ βαρύ. Είναι ασήκωτο, να με αμφισβητήσει το ίδιο μου το παιδί. Μπορεί να ακούσουμε, να βγει ο κόσμος να με βρίζει, να μου καταλογίσει τα πάντα, δεν ξέρω τι θέλουν να λένε. Να με περάσουν γενεές δεκατέσσερις, δεν θα με πειράξει. Αυτό που είπε «Θα γυρίσεις πίσω με το ίδιο καράβι. Ακούς τι σου λέω εγώ; Και είσαι ανύπαρκτη και ξέρεις που σε γράφω! Ε όχι δε το αντέχω. Τι να τον κάνω εγώ τον γάμο. Τι γάμο να κάνω; Το φραμπαλά; Αυτό δεν είναι γάμος! Αυτό είναι φιέστα. Έτσι είναι οι γάμοι; Να λέει εμένα με ποιον Υπουργό θα με βάλει; Εμένα η θέση μου είναι δίπλα στη συμπεθέρα μου στον γαμρό μου και στο παιδί μου. Δεν είναι ούτε με τους Υπουργούς ούτε με τις Υπουργίνες, ούτε με τον καθένα και την καθεμία που θα είναι εκεί μέσα»

«Το σήκωσε πολύ ψηλά. Την έδειξε λέει η τηλεόραση και νομίζει ότι αυτή είναι και κανένας άλλος. Όλους να μας χώσει μες στη γη. Να μας θάψει»

Ωστόσο δεν μένει μόνο στο γεγονός του επικείμενου γάμου στη Μύκονο η Μαίρη Φειδά αποκαλύπτει το «δράμα» που έζησε μία νύχτα στο Κολωνάκι.

«Πήγα στο σπίτι της να κοιμηθώ ένα βράδυ, είχαμε τσακωθεί με τον άντρα μου έφυγα με τα νυχτικά. Και πήγα στο Κολωνάκι με τα νυχτικά, με τις πυτζάμες με τις σαγιονάρες του γιου μου και έκλαιγα με αναφιλητά. Μην ξαναπατήσεις μου λέει στο Κολωνάκι έτσι και με ξεφτιλίσεις γιατί θα σε αποκηρύξω από μάνα μου. Της λέω εγώ μεγάλωσα στο Κολωνάκι και δεν το ξέρει κανένας και ζω σε ένα χωριό τώρα και δεν ξέρει κανένας πως μεγάλωσα στο Κολωνάκι. Ασχετο αν ζούσα άσχημα μες στο σπίτι μου και εσύ της λέω θα μου πεις πως θα με κανείς και θα με δείξεις… Αυτό σε ενδιαφέρει της λέω αν φοράω το νυχτικό και ήρθα εδώ ξυπόλητη στο Κολωνάκι, ή το δράμα που κουβαλάω στην πλάτη μου. «Και εμένα τι με νοιάζει, εσύ τον επέλεξες» «Τον επέλεξα αλλά που να πάω;» Κάθισα ένα βράδυ στο σπίτι της και σηκώθηκε και έφυγε ο άντρας της γιατί δεν ήθελε να περνάει από τις κλειστές πόρτες του σαλονιού και μου έδωσε διακόσια ευρώ την άλλη μέρα να πάω να κοιμηθώ με τους Πακιστανούς στην πλατεία Βάθης. Κι αυτή χάλαγε χίλια ευρώ τη μέρα το λιγότερο, να μη σου πω δυο τρεις χιλιάδες για λούσα και ταξίδια και dolce vita».

Τέλος είναι κατηγορηματική πως δεν θα της αφήσει κανένα περιουσιακό στοιχείο και δηλώνει: «Πολύ δύσκολη ζωή και η χαριστική βολή ήταν από την ίδια μου την κόρη. Και με μεγάλο μαχαίρι, πήρε εκείνα τα γιαταγάνια, τέτοιο, μου τράβηξε μία και με αποτελείωσε. Εγώ είχα και περιουσία να της αφήσω. Τώρα δυστυχώς δεν πρόκειται να της αφήσω τίποτα. Αυτά θα πάνε σε ξένους ανθρώπους. Σε άγνωστους που δεν τους έχω πει ούτε καλημέρα. Ούτε χαρτί στην τουαλέτα. Όχι θα την αποκληρώσω, την απέβαλα από παιδί μου, δε τη νιώθω δεν πονάω, πονάω για αυτά που περνάω εγώ, για το φέρσιμο της, για αυτό πονάω».

Μετά από τη δημοσιότητα που πήραν οι δηλώσεις της μητέρας της στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη η Σίσσυ Φειδά, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ένα άρθρο για τον παρουσιαστή της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».

Τίτλος του; «Μένιος Φουρθιώτης: Ο «κλόουν» που το παίζει κύριος», ενώ στη φωτογραφία που το συνοδεύει, απεικονίζεται ο ίδιος με χρυσό πουκάμισο, γυαλιά και καπέλο και δίπλα του η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η διακοσμήτρια μάλιστα σημείωσε: «Ποιος νομίζεις ότι είσαι που βγαίνεις και κοροϊδεύεις τον κόσμο; Ηλίθιε». Ωστόσο, λίγο αργότερα διέγραψε τον σχολιασμό της και άφησε στον τοίχο της μόνο το ποστάρισμά της.

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις