ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τα τροχιοδεικτικά της Ρένας και η περίοδος χάριτος…

Κομψά αλλά δηκτικά, άρχισε να δείχνει τα σημάδια της πολιτικής της πορείας στο δήμο Λαρισαίων.

Όπως μαθαίνουμε, αυτή την περίοδο η Ρένα Καραλαριώτου βρίσκεται σε μία φάση γενικευμένης ανασυγκρότησης της παράταξης, προκειμένου να ασκήσει κατά το μέγιστο δυνατό τα καθήκοντά της ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

Οι άξονες τους οποίους θα ακολουθήσει αλλά και τα σημεία στα οποία θα “χτυπήσει” την παράταξη Καλογιάννη είναι λίγο – πολύ γνωστά, για όσους παρακολουθούν τις δημοτικές εξελίξεις τα τελευταία χρόνια.

Το ζήτημα όμως,  όπως εξηγούν συνεργάτες της κ. Καραλαριώτου, είναι οι κινήσεις να είναι στοχευμένες και αποτελεσματικές προς όφελος των πολιτών και όχι για εντυπωσιασμό. “Άρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ως προς τις επιλογές, τον χρόνο και την περίσταση των παρεμβάσεων”, συμπλήρωναν.

Πρόκειται προφανώς για μία αναμενόμενη “περίοδο χάριτος” στη νέα δημοτική αρχή; Ίσως και να είναι έτσι.

Πάντως, από την τελευταία συνεδρίαση η Ρένα έδειξε τα… νύχια της, όταν μετά από επίμονες ερωτήσεις, ανάγκασε τη δημοτική αρχή να πάρει πίσω θέμα που αφορούσε απ’ ευθείας ανάθεση μελέτης.

Αν και σημειολογικό το ζήτημα, καθότι το ποσό της ανάθεσης ήταν μόλις 4.000 ευρώ περίπου, δεν παύει να αποτελεί μία… τροχιοδεικτική βολή που δείχνει και τις διαθέσεις της αντιπολίτευσης…

Ο δήμαρχος

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις