ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρεμιέρα για τον “Δον Κιχώτη” την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στις 12 π.μ, κάνει Πρεμιέρα, ο «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ», του Θερβάντες, από την «Παιδική – Νεανική Σκηνή», του «Θεάτρου Τεχνών».
Εκτός από την παράσταση της Πρεμιέρας, της Κυριακής, παραστάσεις για το κοινό θα δοθούν επίσης για ακόμη 3 Κυριακές, δηλαδή στις: 12,19 & 26 Οκτωβρίου,(τιμή εισιτηρίου: 5€).

Είναι μια, φαντασμαγορική παράσταση για παιδιά, που ανεβαίνει σε διασκευή και Σκηνοθεσία, του Γιάννη Καλατζόπουλου (Συγγραφέα – Ηθοποιού και Σκηνοθέτη), με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη εδώ και πολλά χρόνια, για το «Παιδικό Θέατρο» στη χώρα μας. Η μουσική και τα τραγούδια είναι του σπουδαίου Μουσικού, Δημήτρη Λέκκα, τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Στέλιος Μπουρλής, τα κοστούμια η Σμαράγδα Χατζή, ενώ τις υπέροχες Χορογραφίες δίδαξε η εξαίρετη Λαρισαία χορογράφος Αγγελική Σαρήογλου.

Καλεσμένοι να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα, είναι όλοι οι Διευθυντές και οι υπεύθυνοι των πολιτιστικών, των Σχολείων της Λάρισας και του Νομού. Οι κρατήσεις των θέσεων γίνονται στο τηλέφωνο του «Θεάτρου Τεχνών»: 2410-534313.

Οι μαθητές των Σχολείων, μπορούν να παρακολουθήσουν οργανωμένα την παράσταση, από την ΔΕΥΤΕΡΑ 6 Οκτωβρίου (Τιμή εισιτηρίου για κάθε μαθητή: 4€).

Τους 20 και πλέον ρόλους του κλασσικού αυτού έργου ερμηνεύουν εξαιρετικά, οι ηθοποιοί:Παναγιώτης Σουπιάδης, Δημήτρης Φωτίου, Έλενα Γράβαλου, Λίνα Νούτσου, Σμαράγδα Χατζή, Δημήτρης Τσατσανάκος και Ειρήνη Σιδηροπούλου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις