Παρασκήνιο

«Η άλλη πλευρά είναι ερωτευμένη με τον δήμιό της»!

Ενδιαφέρουσες επισημάνσεις του Μάνθου Σαρρή σε τηλεοπτική του εμφάνιση ενόψει των εκλογών στην ΠΕΔ Θεσσαλίας

Το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, στα καθήκοντα του οποίου προστέθηκαν πρόσφατα και αυτά του δημοτικού συμβούλου Λάρισας, έκανε μερικές καίριες τοποθετήσεις σε πρόσφατη εμφάνιση του στο μεσημεριανό μαγκαζίνο της Θεσσαλία Τηλεόρασης, απαντώντας στις ερωτήσεις του Γιάννη Κολλάτου και της Σοφίας Σπανού.

Αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές στην Περιφερειακή Ενωση Δήμων Θεσσαλίας, όπου ο δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης διεκδικεί την προεδρία απέναντι στο ψηφοδέλτιο των δημάρχων Βόλου και Μουζακίου Μπέου – Κωτσού, ο κ. Σαρρής τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η άλλη πλευρά είναι ερωτευμένη με τον δήμιό της»!

«Από τη μία πλευρά είμαστε εμείς που επιδιώκουμε την υπεράσπιση και την επαναθεμελίωση της αυτοδιοίκησης και από την άλλη αυτοί που η πολιτική των κομμάτων που τους στηρίζουν οδηγεί στην κατάρρευση της Τ.Α.», επεσήμανε με νόημα…

Με σκωπτικό τρόπο, ο Μάνθος Σαρρής αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν αυτοί που αναδείχθηκαν δήμαρχοι από τους συμπολίτες τους να υπερασπίζονται μια πολιτική που διαλύει την αυτοδιοίκηση.

Τέλος, επιβεβαίωσε την φήμη ότι ο Απόστολος Καλογιάννης ετοιμάζει ένα ευρύτατο ψηφοδέλτιο στα πρότυπα του νικηφόρου σχήματος της Συμπαράταξης, στο Δήμο Λάρισας, με την συμμετοχή αυτοδιοικητικών απ’ όλους κυριολεκτικά τους χώρους. Παρατήρησε μάλιστα ότι η δημόσια υποστήριξη του κ. Μπέου στον κ. Κωτσό στις 3/9 έχει ενοχλήσει και αυτοδιοικητικούς που στις εκλογές στηρίχθηκαν από τον χώρο της ΝΔ.

Μ.Κ.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις