Life & Style

Φοιτητές της κτηνιατρικής φωτογραφίζονται γυμνοί για το ημερολόγιο της σχολής

Ένα κόνσεπτ που συνδυάζει ερωτισμό και φύση με βουκολικές πινελιές

Είναι η εποχή του χρόνου που εκατοντάδες ημερολόγια για το νέο έτος αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους και να διεκδικούν μια θέση σε τοίχους, γραφεία ή συρτάρια (αν το κόνσεπτ κρίνεται τολμηρό).

Ο σίγουρος τρόπος για να κάνεις θόρυβο και πωλήσεις είναι το γυμνό, οπότε αυτό το ημερολόγιο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πρωτότυπο ως προς αυτό το κομμάτι. Ωστόσο οι πρωταγωνιστές του, αλλά και ο σκοπός της φωτογράφισης, κρύβουν εκπλήξεις μια και πρόκειται για φοιτητές του τμήματος κτηνιατρικής του πανεπιστημίου James Cook στην Αυστραλία.

Οι τελειόφοιτοι αποφάσισαν να απαλλαγούν από τα ρούχα τους και να ποζάρουν ολόγυμνοι στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, αλλά και στην αυστραλιανή ύπαιθρο ώστε να συγκεντρώσουν το ποσό των 40.000 δολαρίων.

Το ποσό αυτό απαιτείται για τη διοργάνωση του χορού αποφοίτησης και επιπλέον ένα 10% των εσόδων πρόκειται να γίνει δωρεά στο πυροσβεστικό σώμα Black River Brigade.

ktiniatroi2

Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε η  Vicki Miller η οποία δεν είχε προετοιμάσει τους φοιτητές για το σενάριο και τους προκάλεσε να κάνουν κάτι ανατρεπτικό.

Η πρώτη μέρα της φωτογράφισης είχε σκηνικό φάρμες και αγροκτήματα. Μερικοί δίστασαν στην αρχή, αλλά τελικά οι περισσότεροι συμμετείχαν, γδύθηκαν και το διασκέδασαν.

Τα ημερολόγια έχουν ήδη αρχίσει να πωλούνται προς 19,95 $.

(lifo.gr) 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις