ΛΑΡΙΣΑ

«Να κηρυχτεί άμεσα η περιοχή ως θεομηνιόπληκτη»

Στα Αμπέλια Βερδικούσιας βρέθηκε ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου

Στα Αμπέλια Βερδικούσιας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, επικεφαλής κλιμακίου της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, με στόχο να καταγράψουν από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσε η χθεσινή θεομηνία.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας αμέσως μετά δήλωσε:

«Ευτυχώς σήμερα δεν θρηνούμε θύματα. Και λέω ευτυχώς γιατί πραγματικά ήταν θαύμα το ότι η χθεσινή θεομηνία προκάλεσε μόνο υλικές καταστροφές. Δυστυχώς το χωριό μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο. Ο χθεσινός ανεμοστρόβιλος προκάλεσε τεράστιες ζημιές σε καλλιέργειες και σπίτια, ενώ υπάρχει πρόβλημα με το νερό και το ρεύμα.

Μίλησα τηλεφωνικά με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, ο οποίος ήταν ήδη ενήμερος και είχε δώσει τις κατάλληλες  εντολές στις υπηρεσίες του. Επίσης κλιμάκιο του ΕΛΓΑ και συνεργείο της ΔΕΗ βρέθηκαν στο χωριό, ενώ σημαντική είναι και η παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κκ. Χαρίτωνα.

Η περιοχή θα πρέπει να κηρυχθεί άμεσα ως θεομηνιόπληκτη και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε. Η εντολή μου στις υπηρεσίες του δήμου είναι να κινηθούν με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα».

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις