ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

Tι σε κάνει καλή στο σεξ; Τα 6 χαρακτηριστικά που σε αναβαθμίζουν σε love master!

Μπορεί να περηφανεύεσαι στις φίλες σου ότι τρέλανες τον καλό σου χτες το βράδυ, αλλά μια καλή παρτενέρ διαθέτει και τα 6 παρακάτω χαρακτηριστικά που θα διαβάσεις. Αν δεν τα έχεις καιρός να τα υιοθετήσεις και μετά να ζαλίσεις τις φίλες σου για τις επιδόσεις.

Μην είσαι επικριτική
Είτε είσαι ανοιχτή στις φαντασιώσεις του παρτενέρ σου είτε επιτρέπεις στον εαυτό σου να ανακαλύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα το να είσαι ανοιχτή στις διαφορετικές επιθυμίες είναι πάντα αφροδισιακό για τους άντρες και χαρακτηριστικό που ζητούν από τις συντρόφους του.

Είσαι πρωτοπόρος
Όταν μια γυναίκα βλέπει έναν καναπέ, εσύ βλέπεις ένα καλό σημείο για σεξ. Όταν μια γυναίκα βλέπει ένα σουτιέν εσύ βλέπεις το όπλο σου για να του δέσεις τα χέρια στο κρεβάτι. Το να είσαι δημιουργική και να αναζητάς τρόπους να αναζωογονείς τη σεξουαλική σας ζωή είναι κάτι παραπάνω από προτέρημα.

Σκέφτεσαι το σεξ χωρίς προφανή λόγο και ΣΥΧΝΑ!
Και δεν εννοούμε να το σκέφτεσαι τη στιγμή που γίνεται, αλλά ακόμα και σε άσχετα σημεία ή ώρες της ημέρας. Όταν είσαι στο γυμναστήριο, όταν βγαίνεις για ψώνια. Επέτρεψε στο εαυτό σου να είσαι σέξι και παρατήρησε και άλλα πράγματα γύρω σου που σου φαίνονται σέξι. Το μυαλό και η libido είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.

Είσαι έτοιμη να βάλεις τις ανάγκες του άλλου πάνω από τις δικές σου
Το να υποχωρείς γενικά στη ζωή σου δεν είναι καλό. Το να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις στην κρεβατοκάμαρα σε κάνουν έναν υπέροχο ερωτικό παρτενέρ. Δεν λέμε σαφώς να βάζεις ΠΑΝΤΑ τις ανάγκες του συντρόφου σου πάνω από τη δική σου ικανοποίηση, αλλά σκέψου πόσο ωραίο μπορεί να είναι και για σένα να συγκεντρωθείς σε εκείνον με μοναδικό στόχο να ικανοποιήσεις αποκλειστικά εκείνον.

Έχεις δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου
Είναι πολύ δύσκολο και σπάνιο να είσαι καλή στο κρεβάτι αν κάνεις συνεχώς τα πράγματα που ξέρεις και δεν δοκιμάζεις καινούριες εμπειρίες. Δεν αναφερόμαστε σε εξεζητημένες καταστάσεις στις οποίες έχεις κάθε δικαίωμα να πεις όχι, αλλά σε νέες τεχνικές και τρικς.

Απολαμβάνεις και τις στιγμές μοναξιάς!
Μία γυναία που έχει ανακαλύψει το σώμα της (δηλαδή τι της αρέσει, τι όχι και με ποιον τρόπο φτάνει στην κορύφωση) είναι ελκυστική στο κρεβάτι για κάθε άντρα. Η λίμπιντο σου ανεβαίνει όπως και η ψυχολογία σου αν αφιερώνεις που και που χρόνο μόνο για σένα! Σε κάνει εμπειρότερη με τους οργασμούς σου.

queen.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις