ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Σκιάθος: Πυροσβέστες έβγαλαν μαθητές του Δημοτικού από το πλημμυρισμένο προαύλιο!

Μισό μέτρο έφτασε το νερό στην περιοχή αεροδρομίου

Βιβλική πλημμύρα δέχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Σκιάθος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρότατα προβλήματα, καθώς το ύψος του νερού έφτασε από 30 ως 50 εκατοστά του μέτρου, στη χώρα και στην περιοχή του αεροδρομίου.

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου βρέθηκαν αντιμέτωποι με λίμνη, που μετατράπηκε το προαύλιο του σχολείου τους, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής, για να βγουν στο δρόμο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήση, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, από τη διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου, για να βγουν οι μαθητές από το προαύλιο, όπου το νερό σχημάτισε «λίμνη» βάθους περίπου 30 εκατοστών!

Επί τόπου πήγαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με έξι άνδρες και επικεφαλής τον διοικητή, πυραγό Γιώργο Λιακόπουλο, που, είτε αγκαλιά, είτε χέρι – χέρι, έβγαλαν από το σχολείο στο δρόμο (για να πάνε στα σπίτια τους) πάνω από 30 μαθητές του σχολείου, όλων των τάξεων.

Έξω από το σχολείο, εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της μια 35χρονη Ελληνίδα οδηγός, που δεν μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητο, γιατί το νερό είχε καλύψει το κάτω μέρος της πόρτας, αλλά τελικά, βγήκε με τη συνδρομή των πυροσβεστών.

Τέλος, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν έναν 45χρονο Έλληνα οδηγό, στην περιοχή του αεροδρομίου, όπου το νερό έφτασε σε ύψος τα περίπου 50 εκατοστά του μέτρου, φτάνοντας μέχρι τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

(magnesianews.gr)

 

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις