ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Να ανακαινιστεί το γήπεδο Τυρνάβου για να αποκτήσει «έδρα» η Ομάδα

Στον υφυπουργό Αθλητισμό με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

Η ανάγκη έργων αναβάθμισης του γηπέδου της Π.Α.Ε. Τυρνάβου βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό, ο Βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Αχιλλέας Δόκος.

Κατά τη συνάντηση εκτέθηκε στον κ. Αδριανό το γεγονός πως το γήπεδο του Τυρνάβου με έτος κατασκευής το 1967 έχει πολλά χρόνια να ανακαινιστεί και δυστυχώς δεν πληροί τις προδιαγραφές για αγώνες Β’ Εθνικής. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι η ομάδα να μετακινείται αναγκαστικά στη Λάρισα και να αγωνίζεται ουσιαστικά εκτός έδρας στο γήπεδο του Αλκαζάρ.

Προκειμένου να σταματήσει αυτή η ταλαιπωρία, που υφίστανται οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ομάδας, αλλά και για να αποκτήσει η πόλη του Τυρνάβου ένα γήπεδο αντάξιό της, τόσο ο κ. Χαρακόπουλος όσο και ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. ζήτησαν την ενεργοποίηση και τη συνδρομή της Πολιτείας έτσι ώστε το έργο της αναβάθμισης να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2015.

Ο αρμόδιος υφυπουργός δεσμεύθηκε να εξετάσει το θέμα και τους ανακοίνωσε ότι τις επόμενες μέρες μηχανικός του Υπουργείου θα μεταβεί στον Τύρναβο, προκειμένου να δει επί τόπου το γήπεδο και να καταγράψει τις αναγκαίες παρεμβάσεις για να δρομολογηθούν οι περαιτέρω ενέργειες.

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις