Life & Style

Lady Gaga: Αφροδίτη στο αεροδρόμιο, γυμνή στη σουίτα

Η εκκεντρική σταρ ευχαρίστησε τα «τερατάκια» που την περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία»

Σαν Αφροδίτη του Μποτιτσέλι εμφανίστηκε μπροστά στους θαυμαστές της που την περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το βράδυ της Τετάρτης η απόλυτη ντίβα της ποπ μουσικής, η τραγουδίστρια Lady Gaga.

Το αεροπλάνο το οποίο μετέφερε την «πριγκίπισσα» της ποπ στην χώρα που λατρεύει,
προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 19:15 και λίγη ώρα αργότερα, η εκκεντρική σταρ, με κατάξανθα μακριά μαλλιά και ένα περιδέραιο από κοχύλια στο λαιμό της, θέλοντας να ευχαριστήσει τα «τερατάκια» της, έκανε ένα μικρό σόου, συνοδευόμενη από τους χορευτές της.

Έπειτα από το χορευτικό η Lady Gaga πλησίασε τους ενθουσιασμένους θαυμαστές της, οι οποίοι την καταχειροκρότησαν, ενώ εκείνη συγκινημένη ανανέωσε το ραντεβού της μαζί τους το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, έπειτα από το μικρό χορευτικό σόου που έκανε για τους θαυμαστές της στο αεροδρόμιο, η Lady Gaga θέλησε να ευχαριστήσει και τα «τερατάκια» που δεν κατάφεραν να τη δουν από κοντά για αυτό και αποφάσισε να ποζάρει ημίγυμνη μέσα από την προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», στο οποίο διαμένει.

Λίγη ώρα νωρίτερα, επικράτησε πανικός όταν η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μπροστά στους θαυμαστές της που την περίμεναν από νωρίς το απόγευμα έξω από το ξενοδοχείο.

Όταν βγήκε από το μαύρο, πολυτελές τζιπ που την μετέφερε από το αεροδρόμιο, οι χορευτές της τη σήκωσαν ψηλά και εκείνη με τη χαρακτηριστική πόζα της Αφροδίτης του Μποτιτσέλι, προχώρησε στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, κάτω από επευφημίες και ασταμάτητα ουρλιαχτά των μικρών «τεράτων».

Πάντως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την Πέμπτη η Lady Gaga αναμένεται -εκτός αλλαγής προγράμματος- να επισκεφτεί την Ακρόπολη, καθώς είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει αρχαιοελληνικής έμπνευσης φωτογράφηση.

Όσον αφορά στις πρόβες φαίνεται ότι κάτω από άκρα μυστικότητα και σε ανύποπτο χρόνο στη, διάρκεια των απογευματινών ωρών, θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ για να επιβλέψει την κατάσταση και να δει τον χώρο.

(protothema.gr)

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις