Πάμε ταμείο

ΣΤΟΙΧΗΜΑ : Ευκαιρίες για ταμείο με τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ

Προτάσεις από τους αποψινούς αγώνες της σπουδαίας διοργάνωσης

Σπουδαίο θέαμα περιμένει απόψε, αλλά την Τετάρτη και την Πέμπτη επίσης, τους φίλους του ποδοσφαίρου, καθώς ξεκινούν οι αγώνες των ομίλων τόσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και για το Γιουρόπα Λιγκ.

Τέσσερις από τους 8 αποψινούς αγώνες επιλέξαμε σήμερα και … ιδού οι προβλέψεις μας.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ     1

Οι Τούρκοι τα κατάφεραν πέρυσι και προκρίθηκαν στους «16», θα το επιδιώξουν λοιπόν και φέτος, οπότε δεν μπορεί να σταθεί σοβαρό εμπόδιο – ειδικά στην καυτή τους έδρα – η μέτρια για το συγκεκριμένο επίπεδο Αντερλεχτ.

ΜΟΝΑΚΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ         2

Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, σε πολύ μέτρια οι γηπεδούχοι που έχουν αποδυναμωθεί τραγικά σε σχέση με πέρυσι. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία το ποντάρισμα στη νίκη των Γερμανών.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ over

Σίγουρα το πιο δυνατό παιχνίδι της βραδιάς, μεταξύ δύο ομάδων από τις πιο επιθετικές της διοργάνωσης που γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Πρόβλεψη για αρκετά γκολ…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ     1Χ

Δεν θα πάμε με το φαβορί αλλά με το αουτσάιντερ που θα στηριχθεί στην καυτή του έδρα, μια ομάδα οι οπαδοί της οποίας ενδιαφέρονται σχεδόν αποκλειστικά για καλές παρουσίες στην Ευρώπη. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει απόψε, ή τουλάχιστο να μη χάσει. Διπλή ευκαιρία, λοιπόν!

Ο Παρταόλας

 

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις