Πάμε ταμείο

ΣΤΟΙΧΗΜΑ : Επιστροφή στα πρωταθλήματα ενόψει των ευρωπαϊκών κυπέλλων

Προτάσεις από το πολύ πλούσιο σαββατιάτικο κουπόνι

Μετά από τους αγώνες των εθνικών ομάδων, από τους οποίους οι μόνοι παίκτες του στοιχήματος που βγήκαν κερδισμένοι ήταν όσοι – όπως εμείς – δεν ασχολήθηκαν, επιστρέφουν τα πρωταθλήματα, ενόψει φυσικά και της πολύ γεμάτης ποδοσφαιρικά εβδομάδας που έρχεται με ομίλους σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Από το σημερινό πολύ πλούσιο κουπόνι επιλέξαμε πέντε αγώνες για στοιχηματισμό, οι οποίοι προσφέρονται και ως μονοί αποδεκτοί.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ       1

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ομάδα του Λονδίνου είναι η μόνη που δείχνει φέτος ικανή να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της Τσέλσι, οπότε βλέπω πιθανή νικήτρια την Αρσεναλ στο μεσημεριανό ντέρμπι με τη Σίτι.

ΒΕΡΟΙΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ    over

Ξεκίνησαν φουριόζες το πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες, με σπουδαίες εμφανίσεις, πολλά και εντυπωσιακά γκολ. Η Βέροια έχει το προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά είναι πολύ πιθανότερο να σημειωθούν πολλά γκολ στην απογευματινή αναμέτρηση.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΕΒΕΡΤΟΝ      over

Αν αυτή την περίοδο ασχοληθείς στοιχηματικά με την δεύτερη ομάδα του Λίβερπουλ και δεν ποντάρεις στα πολλά γκολ, απλά δεν αξίζει να παίζεις Στοίχημα!

ΕΜΠΟΛΙ – ΡΟΜΑ             2

Αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί φέτος να αφήσει εκτός πρωταθλήματος στην Ιταλία την Γιουβέντους, αυτή είναι η Ρόμα. Αν δεν μπορεί να κερδίζει εκτός έδρας αναμετρήσεις όπως η σημερινή με την Εμπολι, ας τα παρατήσει από τώρα…

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΑΛΚΕ  Χ

Η καθιερωμένη πρόβλεψη για ισοπαλία πηγαίνει σήμερα σε ένα παιχνίδι για το γερμανικό πρωτάθλημα, με πολύ μεγάλη δόση τόλμης ασφαλώς!

Ο Παρταόλας

 

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις