ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κακή εμφάνιση και οδυνηρή ήττα για την ΑΕΛ (VIDEO)

Ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1- 0 για τους «βυσσινί» σε ένα κατάμεστο Αλκαζάρ

Τεράστια πίκρα στους παραπάνω από 10.000 Λαρισαίους που δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα στο στάδιο Αλκαζάρ πρόσφεραν δυστυχώς οι παίκτες της ΑΕΛ που ηττήθηκαν ε 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου για τον πρώτο αγώνα της φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 86’ ο Νικολιάς για τους φιλοξενούμενους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησε και ο νέος δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ARENALARRISA

Τα όνειρά μας εφιάλτες έκανε η ΑΕΛ με την κάκιστη εικόνα που παρουσίασε. Έδειξε σαφώς ανέτοιμη η ΑΕΛ και δέχθηκε την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου στο στάδιο Αλκαζάρ με 0–1.

Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Νικολιάς που είχε περάσει και σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Από την άλλη νευρικοί φάνηκαν οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη, που όμως δίκαια δέχθηκαν την ήττα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, καθώς η ομάδα η του Βόλου ήταν σαφώς ανώτερη από αυτή της ΑΕΛ. Το παιχνίδι παρακολούθησε από το γήπεδο και ο νυν δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος που δέχθηκε και τα «γαλλικά» του από τον κόσμο της ΑΕΛ.

«Ζεστά» ξεκίνησε η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς λίγο πριν την έναρξη οι φωτοβολίδες από την κερκίδα, προκάλεσαν φωτιά, στα χαρτιά του που είχαν πέσει στον αγωνιστικό χώρο, με την έναρξη να καθυστερεί λίγα λεπτά.

Από εκεί και πέρα τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν προσαρμοής για τις δύο ομάδες που περισσότερο προσπαθούσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους στο παιχνίδι, με τη μεγάλη φάση να λείπει στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ ήταν αυτή που προσπάθησε να απειλήσει με δύο κόρνερ, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάτι καλύτερο.

ael-volos2Ενώ ακολούθησε η πρώτη αξιόλογη φάση στο 18ο λεπτό, όταν ο Σουάνης «γέμισε» προς την αντίπαλη περιοχή, εκεί όπου ο Αναστασάκος προσπάθησε να κερδίσει τους αντιπάλους, αλλά δυναμικά η άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου, έδιωξε τη μπάλα.

Ενώ στο 22′ ο Κοντοδήμος σέντραρε από τα αριστερά, εκεί όπου ο Τσιλιγκίρης δεν πρόλαβε να βρει καλά τη μπάλα, με αυτή να φτάνει έξω από την περιοχή και τον Νεμπεγλέρα να δοκιμάζει το σουτ, αλλά τη μπάλα να περνάει άουτ. Για να ακολουθήσει τρία λεπτά μετά νέο διαγώνιο σουτ του Σουάνη, με την μπάλα όμως να έχει την ίδια κατάληξη.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη, έδειξαν να αφυπνίζονται και πίεσαν άμεσα, τους νευρικούς παίκτες της ΑΕΛ. Ως αποτέλεσμα ήταν η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου να απειλήσει από στημένο στο 28΄λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ με τον Γιαλούση να εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή, όμως ο Αποστολίδης δεν έδειξε να ανησυχεί και η μπάλα πέρασε άουτ.

Από την άλλη οι “βυσσινί» απείλησαν και αυτοί από φάουλ έξω από την περιοχή. Με τον Τζούνιορ να εκτελεί απευθείας φάουλ στο 33΄, αλλά η μπάλα να σταματά στο τείχος. Τα τελευταία λεπτά δεν είχαν να προσφέρουν κάτι, με τις δύο ομάδες οδηγούνται στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0 – 0.

Τεταμένο ξεκίνημα στο δεύτερο

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου είχε την τύχη να έχει τους οργανωμένους στην «πλάτη» του τους οργανωμένους όπου δέχθηκε και κάποια αντικείμενα. Από την άλλη ο Αλέκος Βοσνιάδης ξεκίνησε με αλλαγή στο δεύτερο μέρος, αλλάζοντας τον Αναστασάκο και περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Στεφανίδη.

Ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να πετύχει και ένα τέρμα, που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Μεζά στο 53΄σέντραρε από τα δεξιά με τον Κούτσι με προβολή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. με τον επιθετικό όμως να είναι εκτεθειμένος και να ακυρώνεται το τέρμα.

Οι ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει, περισσότερο με δύναμη. Αρχικά απείλησε με τον Σουάνη στο 59΄όταν δοκίμασε ένα γυριστό σουτ, αλλά ο Κολίτση μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.

Για να απειλήσει εκ νέου η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, όταν ο Μεζά στο 71ο λεπτό μετά από γρήγορη αντεπίθεση σέντραρε, εκεί όπου στην καρδιά της μεγάλης περιοχή βρήκε τον Μπιτάνγκ, που σούταρε, όμως η μπάλα βρήκε στον Σαρακατσάνο για να φύγει σε κόρνερ. Ενώ τρία λεπτά μετά ο Μεζά βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή, όπου και ελίχθηκε, αλλά το σουτ του πέρασε μόλις άουτ.

ael-volos3

Με τον νεοεισελθέντα Διαμαντόπουλο να εκμεταλλεύεται τη λάθος μεταβίβαση του Σουάνη στο 83ο λεπτό, αλλά το σουτ του επιθετικού να κοντράρει και να φεύγει σε κόρνερ.

Βέβαια η ψυχρολουσία ήρθε στο 86΄όταν ο Μπιτάνγκ «χόρεψε» την άμυνα από τα αριστερά, σπάζοντας τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου ο Νικολιάς που είχε περάσει και αυτός σαν αλλαγή, με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη για το 0 – 1.

Ενώ στο 89΄ο ίδιος παίκτης απείλησε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά η άμυνα των «βυσσινί» έδιωξε σε κόρνερ. Το τελικό σκορ δεν άλλαξε ποτέ, με το Ολυμπιακό Βόλου να φεύγει με ένα σημαντικό αποτέλεσμα εν όψει του επαναληπτικού αγώνα στο Βόλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ

http://www.youtube.com/watch?v=GNe7WZUeJ-o

Οι Συνθέσεις

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Περίκο, Νεμπεγλέρας, Τζούνιορ (74΄Πινδώνης), Σουάνης, Αναστασάκος (49΄Στεφανίδης), Τσιλιγκίρης (67΄Δεινόπαπας).

Ολυμπιακός Βόλους (Νίκος Παντέλης): Κολίτση, Μπάρμπας, Μπιτάνγκ, Μεζά (90΄+ 2΄Ζέρης), Μαρτίνες (55΄Νικολιάς), Πινάρες, Κούτσι (80΄Διαμαντόπουλος), Γιαλούσης, Κορνελάτος, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης.
Διαιτητικό Κουαρτέτο
Καραντώνης, Πάτρας, Κελαζόγλου 4ος Τσακαλίδης.

Ρεπορτάζ : Χρίστος Τζίκας

Φωτογραφίες : Δημήτρης Αγραφιώτης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις