ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πλήθος κόσμου στη γιορτή κρασιού Ραψάνης (φωτό)

Το αδιαχώρητο στις πρώτες δύο ημέρες των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του δήμου Τεμπών.

Στην πρώτη μέρα της γιορτής κρασιού Ραψάνης πραγματοποιήθηκε και η 2η Πανδημοτική γιορτή Δήμου Τεμπών με την συμμετοχή των Συλλόγων του Δήμου μας αναλυτικά συμμετείχαν και χόρεψαν.

Χθες  βράδυ, δεύτερη μέρα το πρόγραμμα περιλάμβανε πολύ χορό και διασκέδαση για όλους με τον Χρ. Παπαδόπουλο (Παιδιά από την Πάτρα), τον Γιώργο Σαρρή (πρώην Ζιγκ-Ζάγκ ) και την Λουκία Βαλάση, οι οποίοι διασκέδασαν  τον κόσμο με λαϊκές και παραδοσιακές μελωδίες.

Σήμερα Κυριακή 31 Αυγούστου, και ώρα 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση οινοπαραγωγών της περιοχής , στο χώρο του Μουσείου Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης .

Η εκδήλωση «Πρόποση στους Θεούς του Ολύμπου » θα περιλαμβάνει παρουσίαση και γευστική δοκιμή οίνων Ραψάνης. Θα συμμετέχουν οι Ε. Τσάνταλης, Κτήμα Λιάπη , Οινοποιία Χρυσοχόου , Κτήμα Ντούγκος .Αύριο Κυριακή 31 Αυγούστου, και ώρα 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση οινοπαραγωγών της περιοχής , στο χώρο του Μουσείου Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης .

Η εκδήλωση «Πρόποση στους Θεούς του Ολύμπου » θα περιλαμβάνει παρουσίαση και γευστική δοκιμή οίνων Ραψάνης. Θα συμμετέχουν οι Ε. Τσάνταλης, Κτήμα Λιάπη , Οινοποιία Χρυσοχόου , Κτήμα Ντούγκος.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

giorti krasiou rapsanis5

giorti krasiou rapsanis

giorti krasiou rapsanis2

giorti krasiou rapsanis3

giorti krasiou rapsanis4

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις