ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σε συνθήκες… “πολέμου” θα ορκιστεί το νέο περιφερειακό συμβούλιο στη Λάρισα

Συναγερμός στις αρχές από το… ραντεβού που δίνουν έξω από το δημοτικό ωδείο Χρυσαυγίτες και αντιεξουσιαστές!

Η έλευση του κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού, βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου το απόγευμα της Παρασκευής στη Λάρισα προκειμένου να ορκιστεί περιφερειακός σύμβουλος (ήταν επικεφαλής στις πρόσφατες εκλογές της παράταξης που στηρίζονταν από το κόμμα του Μιχαλολιάκου), προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και δημιουργεί ένα εξαιρετικά “εύφλεκτο” κλίμα.

Τούτο διότι παράλληλα με την ανακοίνωση της μεταγωγής του από την Αθήνα στη Λάρισα, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος προανήγγειλε και τη διεξαγωγή συγκέντρωσης έξω από το δημοτικό ωδείο όπου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία, μιάμιση ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 7 το απόγευμα.

Η αντίδραση φέρεται να υπήρξε άμεση από το χώρο των αντιεξουσιαστών, οι οποίοι κατά πληροφορίες, ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν μία αντί-συγκέντρωση στον ίδιο χώρο!

Υπενθυμίζεται πως κάτι αντίστοιχο είχε λάβει χώρα στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας τον περασμένο Μάρτιο, όταν σε κεντρικό ξενοδοχείο είχαν έλθει πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής για να παρουσιάσουν το περιφερειακό ψηφοδέλτιο (Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ).

Τότε, χρειάστηκε η επέμβαση αρκετών διμοιριών των ΜΑΤ προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα μεταξύ του συγκεντρωμένου και μαινόμενου πλήθους.

Αντίστοιχα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να πάρει η αστυνομία και για μεθαύριο, με την ορκωμοσία του περιφερειακού συμβουλίου, να μπαίνει μοιραία σε… δεύτερη πλάνο.

Newsroom onlarissa.gr

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις