ΚΟΣΜΟΣ

Η Apple ετοιμάζει μεγαλύτερο iPad για τις αρχές του 2015

Εκτός από το μεγαλύτερο iPhone των 4,7” που θεωρείται βέβαιο ότι θα ανακοινωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2014, η Apple φέρεται τώρα να ετοιμάζει και ένα μεγαλύτερο iPad.

Το iPad διατίθεται στις 7,9 και στις 9,7 ίντσες και η πληροφορία αφορά σε iPad με διαγώνιο 12,9 ίντσες, δηλαδή 3,2 ίντσες μεγαλύτερο (8,12 εκατοστά).

Το δίκτυο Bloomberg μεταδίδει, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές από τους ασιάτες προμηθευτές της αμερικανικής εταιρείας, πως η Apple θέλει να ξεκινήσει η παραγωγή του iPad 12,9 ιντσών το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Επί ένα χρόνο συζητιέται η μαζική παραγωγή μιας σειράς συσκευών με μεγαλύτερη οθόνη αφής, ιδιαίτερα όταν οι αριθμοί από τις πωλήσεις του tablet της Apple βαίνουν μειούμενοι -το περασμένο τρίμηνο μειώθηκαν κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013 (13,3 εκατ. iPad).

Εξάλλου, ο ανταγωνισμός από το στρατόπεδο των Android εντείνεται, η Microsoft εποφθαλμιά ένα μερίδιο της μεγάλης πίτας και οι κάτοχοι iPad θα πρέπει να έχουν έναν καλό λόγο να περάσουν από το ένα iPad στο άλλο.

Πάντως, η εταιρεία έχει ήδη συνάψει μια σημαντική συμφωνία για την προώθηση των iPad στις επιχειρήσεις με την Γαλάζια Κυρία.

in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις