Life & Style

Μπορεί και να μην δούμε γυμνή την βασίλισσα στην επόμενη σεζόν του Game of Thrones

Η σκηνή της απόλυτης ταπείνωσης για την μοχθηρή Σέρσεϊ κινδυνεύει ακόμα και να μην γυριστεί καν

Από γυμνές σκηνές το Game of Thrones, άλλο τίποτα. Είναι ίσως ο μόνος τομέας για τον οποίο δεν πρέπει να έχουν κανένα παράπονο οι φαν της σειράς από τον George Martin, τον συγγραφέα των βιβλίων που μεταφέρθηκαν με εξαιρετική επιτυχία και στην τηλεόραση.

Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία γνωρίζουν καλά πως στα «προσεχώς» της σειράς, περιλαμβάνεται και μια από τις πιο εμβληματικές σκηνές όλου του έργου.

Είναι εκείνη όπου η μοχθηρή βασίλισσα του King’s Landing, η Σέρσεϊ Λάννιστερ, βρίσκει κάποιον να την τιμωρήσει για όσα έχει κάνει ως τώρα, με το να την περιφέρει γυμνή στο Δρόμο της Ντροπής.

Η σκηνή περιλαμβάνεται στο πέμπτο βιβλίου, για την τηλεοπτική μεταφορά του οποίου τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κροατία. Εκεί ακριβώς υπάρχει και το εμπόδιο ανάμεσα στη γυμνή Σέρσεϊ και τα εκατομμύρια των τηλεθεατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκκλησία της χώρας θεωρεί προσβολή να γυριστούν γυμνές σκηνές στην τοποθεσία που χρησιμοποιείται ως σκηνικό για το King’s Landing, στην πόλη Šibenik. Λέγεται μάλιστα ότι ο ίδιος ο επίσκοπος «σαμποτάρει προσωπικά» το σίριαλ, καθώς «δεν του αρέσει το περιεχόμενο».

Η μόνη λύση φαίνεται πως είναι να μεταφερθούν τα γυρίσματα της επίμαχης σκηνής στο Ντουμπρόβνικ, επίσης στην Κροατία, που είναι η δεύτερη πόλη που χρησιμοποιείται ως σκηνικό για την πρωτεύουσα των επτά βασιλείων του Game of Thrones.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα και για την ώρα τα εκατομμύρια εχθρών αλλά και… «πιστών» της Σέρσεϊ… βράζουν στο ζουμί τους!

(protothema.gr)

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις