ΘΕΣΣΑΛΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Βίντεο και φωτογραφίες από την ανείπωτη τραγωδία στο Στεφανοβίκειο!

Εικόνες που σοκάρουν από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης!

Τα τρία άτυχα παιδιά βρίσκονταν στο Ριζόμυλο σε εκδήλωση της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Η Ιωάννα Κουτσιαρή έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε στις εκδηλώσεις της Μουσικής Σχολής. Μόλις ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, οι δύο αδερφές, Κατερίνα και Ιωάννα μαζί με τον άτυχο Φίλιππο Καπανιάρη, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του 21 χρονου ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τις μεταφέρει στο σπίτι τους στο Στεφανοβίκειο. Δυστυχώς όμως λίγα μέτρα έξω από το χωριό «παραμόνευε» ο χάρος.

SANYO DIGITAL CAMERA

Το φοβερό τροχαίο σημειώθηκε στη 1.35 μετά τα ξημερώματα της Τετάρτης στο 36ο χλμ της Περιφερειακής οδού Βόλου – Λάρισας στο ύψος του Στεφανοβίκειου.

Το αυτοκίνητο μάρκας VW Polo όπου επέβαιναν ο 20χρονος οδηγός Φίλιππος Καπανιάρης και οι δύο αδερφές, Ιωάννα και Κατερίνα Κουτσιαρή, 18 και 21 χρονών συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα η οποία μετέφερε φρούτα.

SANYO DIGITAL CAMERA

Το αυτοκίνητο των τριων παιδιών είχε κατεύθυνση προς τη Λάρισα. Ο νεαρός πήγαινε τις δύο αδελφές από το Ριζόμυλο στο Στεφανοβίκειο όπου είναι το σπίτι τους. Η νταλίκα είχε κατεύθυνση προς το Βόλο.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρη με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τόσο ο οδηγός του Ι.Χ. όσο και οι δύο αδερφές ενώ ο 22χρονος οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Βόλου, χωρίς όμως η κατάσταση του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ Ο ASTRA

Με πληροφορίες και φωτο από taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις