ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με 3.000 Λαρισαίους και σύνθημα το… “ξαναρχόμαστε” η πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ! (video)

Όπως πάντα η ατμόσφαιρα φανταστική. Το Στάδιο Αλκαζάρ φιλοξένησε την ΑΕΛ για πρώτη φορά φέτος, όχι για κάποιον αγώνα, αλλά για την επίσημη πρώτη προπόνηση της νέας αυτής ομάδας.

Γράφει ο Μπάμπης Βασιλείου
Φωτογραφίες ο Δημήτρης Πετρωτός

Ο κόσμος για ακόμη μία φορά έδωσε το «παρών» στις κερκίδες του ιστορικού αυτού γηπέδου. Όπως επίσης δεν έλειψε και κανείς από τους επίσημους. Ήταν όλοι εκεί. Ήταν όλοι ενωμένοι, με 3.οοο και πλέον φίλους της μεγαλύτερης επαρχιακής ομάδας να μην σταματούν να τραγουδούν λεπτό.

ΑΕΛ - ΠΡΩΤΗ 2014 - 2015

Επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες για τους «Βυσσινί» με μεγαλομέτοχο τον Βαγγέλη Πλεξίδα, προπονητή τον Αλέκο Βοσνιάδη, φιλοδοξώντας να πάνε την ΑΕΛ εκεί όπου ανήκει και πρέπει να πρωταγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ. Ωστόσο μόνοι τους δεν μπορούν να το καταφέρουν αυτό, καθώς θα χρειαστούν αυτούς που θα βρίσκονται στο χορτάρι. Τους ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα στους ήδη ανακοινωθέντες παίκτες της ΑΕΛ ήταν και δύο γνώριμοι που δεν γνωρίζαμε το μέλλον τους. Ο λόγος για τους Καρακούτση και Κορομηλά, οι οποίοι σήμερα το πρωί πέρασαν από τα γραφεία της ομάδας και ανανέωσαν την συνεργασία τους.

ΑΕΛ - ΠΡΩΤΗ 2014 - 2015

Μία νέα εποχή ξεκινά λοιπόν για την ΑΕΛ. Μία εποχή που σηματοδοτεί την έναρξη της σύγχρονης ιστορίας της. Μία εποχή με όνειρα, φιλοδοξίες και δίψα για πολλές επιτυχίες. Κάτι που αποτυπώνεται και στα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα, αλλά και τον κόσμο της. Γιατί η ΑΕΛ είναι καταδικασμένη να διαφέρει και να πρωταγωνιστεί.

Ας δούμε όμως ποιοι παίκτες συνθέτουν την ΑΕΛ της περιόδου 2014-15 και ποιοι ήδη έχουν αποτελέσει παρελθόν από την περσινή χρονιά.

ΑΕΛ - ΠΡΩΤΗ 2014 - 2015

Αποκτήθηκαν

Δημήτρης Σουάνης, Ηλίας Αναστασάκος, Θανάσης Πινδώνης, David Mainz, Pedro Arias, Κώστας Κουρτεσιώτης, Θανάσης Μουλόπουλος, Χρήστος Αθανασιάδης, Ηλίας Τσιλιγκίρης, David Verdu, Μανώλης Αποστολίδης, Δημήτρης Κοντοδήμος, Joaquin Ojede, Πασχάλης Μελισσάς, Θανάσης Δεινόπαπας, Marc Castells.

Ανανέωσαν

Κώστας Νεμπεγλέρας, Νέστορας Στεφανίδης, Νίκος Καρανίκας, Μούτσα Μπλέντι, Αναστάσιος Καρακούτσης, Κώστας Κορομηλάς.

ΑΕΛ - ΠΡΩΤΗ 2014 - 2015

Αποχώρησαν

Γιώργος Σικαλιάς, Νίκος Αραμπατζής, Νέστορας Κωτσιόπουλος, Γιώργος Σιάκκας, Κώστας Κουλίδης, Πλάτωνας Καρακατσάνης, Γιώργος Σαββίδης, Περικλής Μπουσινάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις