ΚΟΣΜΟΣ

Άκουσε σε 1,5 μήνα 28 δικαιολογίες από τη γυναίκα του για να μην κάνουν σεξ!

Αγανακτισμένος άνδρας τις κατέγραψε στον υπολογιστή του 

Πόσο συχνά οι γυναίκες βρίσκουν δικαιολογίες για να μην κάνουν σεξ και ποια είναι η συχνότερη δικαιολογία; Λίστα με τις συχνότερες δικαιολογίες της συζύγου του αποκάλυψε ένας αγανακτισμένος σύζυγος, ο οποίος κατέγραψε κάθε δικαιολογία που άκουσε για αυτό το λόγο.

Ο άνδρας πέρασε 1,5 μήνα σημειώνοντας τα επιχειρήματα που προέβαλε η σύζυγός του προκειμένου να αποφύγει το σεξ. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα οργανωμένος, καθώς κατέγραφε τις δικαιολογίες στον υπολογιστή του, ενώ έκανε και σχόλια. Όπως για παράδειγμα όταν εκείνη του αρνήθηκε γιατί έβλεπε μία σειρά στην τηλεόραση, αυτό σημείωσε δίπλα «Φιλαράκια, επανάληψη».

Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο άνδρας άκουσε τη σύζυγό του να αρνείται στο αίτημά του για σεξ λέγοντας πως έχει πρωινό ξύπνημα, την τριγυρίζει κάποια αρρώστια και ότι έχει παραφάει, ενώ συχνή δικαιολογία ήταν το «δεν έχω κάνει μπάνιο», με τον απελπισμένο άνδρα να σημειώνει δίπλα ότι η αγαπημένη του δεν έκανε τελικά ντους μέχρι το επόμενο πρωί. Προφανώς για να είναι σίγουρη ότι δεν θα καταρριφθεί το επιχείρημά της.

Να σημειωθεί πως ο άνδρας τελικά άκουσε το πολυπόθητο «ναι» μόλις τρεις φορές σε αυτό το διάστημα. Απηυδισμένος από την κατάσταση, έστειλε το έγγραφο με τη λίστα της… ντροπής στη σύζυγό του, ενώ εκείνη έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι. Δεν περίμενε όμως το αποτέλεσμα, γιατί εκείνη δημοσίευσε τη λίστα στο Reddit!

(protothema.gr)

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις