Πάμε ταμείο

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Ο Μέσι δεν είναι Μαραντόνα, οι Γερμανοί δεν χάνουν!

Μία λιτή εκτίμηση για τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου.

Αν αφήσουμε ως Έλληνες πίσω μας τα όσα συμβαίνουν στη χώρα και τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφουμε τα τελευταία χρόνια για τον Γερμανικό λαό, τότε έχουμε κάθε λόγο να συμπαθούμε τα “πάντσερ”.

Ομάδα που λειτουργεί σαν… ελβετικό ρολόι, παίζει ελκυστικότατο σύγχρονο ποδόσφαιρο, τρέχει, μαρκάρει και προπαντός δημιουργεί ευκαιρίες και βάζει γκολ.

Τι βρίσκει απέναντί της λοιπόν αυτή η ομάδα – με όλη τη σημασία της λέξης; Μία υπερτιμημένη Αργεντινή με έναν τουλάχιστον αδιάφορο Μέσι κι έναν κουρασμένο Μασεράνο που τρέχει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Με λίγο προσοχή στον Ντι Μαρία, τότε η γερμανική άμυνα θα κάνει… τουρισμό το βράδυ της Κυριακής.

Στο δια ταύτα: Στον τελικό του Μουντιάλ του 1986 στο Μεξικό, υπήρχε ο τιτανοτεράστιος Μαραντόνα που πήρε το παιχνίδι πάνω του απέναντι στην τότε πανίσχυρη Δυτική Γερμανία. Απόψε…. δυστυχώς Μαραντόνα δεν υπάρχει στις κυανόλευκες φανέλες.

Το παιχνίδι γέρνει ξεκάθαρα προς νίκη της Γερμανίας και μάλιστα με χάντικαπ τουλάχιστον ένα τέρμα. Στα ειδικά, επειδή θα πέσει όλη η άμυνα της Αργεντινής στον Μίλερ, ποντάρω για anytime σκόρερ στην παιχτούρα (της Ρεαλ πλέον) που ακούει στο όνομα Τόνι Κρόος.

Γιατί όταν παίζουμε στοίχημα και ρισκάρουμε τα λεφτά μας, πρέπει να παραμερίζουμε το συναίσθημα.

Καλή επιτυχία!

Ο προφέσορας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις