ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Άνοιξε τις πύλες του το 14ο Φεστιβάλ Πηνειού

Φωτογραφικό οδοιπορικό στους χώρους του καθιερωμένου θερινού δρώμενου της Λάρισας

Ξεκινούν σήμερα Σάββατο οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του 14ου Φεστιβάλ Πηνειού, στις όχθες του ποταμιού, πόλος έλξης για χιλιάδες Λαρισαίους και όχι μόνο.

SANYO DIGITAL CAMERA

Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα διαρκέσουν φέτος μέχρι την Κυριακή 6 Ιουλίου.

SANYO DIGITAL CAMERA

Το μεσημέρι του Σαββάτου παρουσιάστηκε το φεστιβάλ στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης ενώ ακολούθησε γεύμα που διοργάνωσαν ο δήμος Λαρισαίων, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και ο Σύλλογος Κυπρίων Λάρισας, από τα ιδρυτικά μέλη του φεστιβάλ.

SANYO DIGITAL CAMERA

Τους συλλόγους και φορείς που συμμετέχουν ευχαρίστησε η αντιδήμαρχος Μαρία Κοττάκου εκ μέρους και του δημάρχου Κώστα Τζανακούλη που απουσιάζει στο εξωτερικό, να επισκεφτούμε την Κύπρο για να γνωρίσουμε μια άλλη Ελλάδα μας πρότεινε η εκπρόσωπος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού Ιωάννα Χατζηκωστή, τους Ελληνες να κάνουν διακοπές στην Κύπρο και τους Κύπριους  στην Ελλάδα κάλεσε ο Ντίνος Αυγουστή, πρόεδρος του πάντα δραστήριου Συλλόγου Κυπρίων Λάρισας.

SANYO DIGITAL CAMERA

Οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις ξεκινούν σήμερα, ενώ τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν στις 9 το βράδυ της Κυριακής, λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι και την Μελίνα Μερκούρη.

SANYO DIGITAL CAMERA

SANYO DIGITAL CAMERA

SANYO DIGITAL CAMERA

SANYO DIGITAL CAMERA

SANYO DIGITAL CAMERA

(Ρεπορτάζ : Μενέλαος Κατσαμπέλας / Φωτογραφίες :  onlarissa.gr)  

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις