ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΛ φτιαγμένη για τίτλους: πήρε και το Σούπερ Καπ στο “αντίο” της Γ’ Εθνικής!

Με γκολ στην παράταση, οι βυσσινί επικράτησαν του Πανερυθραϊκού με 2-1.

Έτσι, μετά το κύπελλο της Γ’ Εθνικής αλλά και το πρωτάθλημα, η ΑΕΛ αφήνει πίσω της την “περιπέτεια” της ερασιτεχνικής κατηγορίας παίρνοντας όλος τους τίτλους που μπορούσε να πάρει, “σηκώνοντας” και το Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών.

Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Άμφισσας, οι Λαρισαίοι είχαν την υπεροχή, με τον αντίπαλο να προσπαθεί να απειλήσει μόνον με αντεπιθέσεις.

Μόλις στο 7’ η ΑΕΛ είχε δοκάρι μετά από σέντρα σουτ του Στεφανίδη, ενώ το σκορ άνοιξε στο 66′ όταν μετά από σέντρα του Πατινιώτη, Μπουσινάκης με σουτ νίκησε τον Μολφέση.

Ωστόσο, η ΑΕΛ ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα από τον Τσίπρα.

Στην παράταση, η Λαρισινή ομάδα πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 99′ όταν μετά από πάσα του Νεμπεγλέρα, ο Τσεμπερίδης με βολίδα έξω από την περιοχή έκανε το 1-2.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Γλύνος (111′ Παπαδόπουλος), Γκριτζάς, Αδρακτάς, Γκόλιας, Χατζής, Κοπάνης, Μίκος (71′ Γιαννόπουλος), Τσίπρας, Αντωνιάδης, Παπαθανασίου (79′ Μπαστέας).

ΑΕΛ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Αραμπατζής, Σιάκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (62′ Μπουσινάκης), Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Πατινιώτης, Γαρυφαλλόπουλος (76′ Σαββίδης).

Newsroom onlarissa.gr / φωτο: arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις